Lombik mostanában hogy zajlik?
Hopp, előbb elküldtem, mint hogy becejeztem volna 😅
Szóval van ilyen Pécsen még, Kaposváron, talán Tapolca, ami eszembe jut, de mindenképp utána kell nézni, meg hogy miket írnak róla.
Én a BMCben voltam, ott lett sikeres lombikunk.
Ott a szükséges vizsgálatok után, a következő ciklusban mehet is a menet.
Az ára attól függ mennyire vagy stimulálható, mennyi gyógyszer kell. Átlagosan a gyógyszerek ára 100-200 ezer közé esik. Utána a progeszteron pótlás. Nekem az kb 130ra jött ki a 12.hétig. Ebben benne volt olyan injekció, aminek darabja 2000.
És akkor a vizsgálatok, amelyek nélkül nem mennék neki lombiknak:
- ciklus 3. és 21.napi női hormonsor
- Inzulinrezisztencia vizsgálat
- Pajzsmirigy (TSH, fT3, fT4, anti-TPO, anti-TG)
- petevezető-átjárhatósági
- méhtükrözés vagy 3Ds méh ultrahang
- trombózis panel (Leiden és MTHFR meg még egy mutációk)
- infertilitás (immunológiai) panelből a 3as.
Férfi oldalon:
- sima sperma vizsgálat
+ én nézetnék DNS töredezettséget, ROS, HBA, MAR vizsgálatokat
- IR, pajzsmirigy és férfi hormonok
Egy full TBs helyen egy lombik nem kerül 600 ezerbe. De minden gyógyszerrel és esetleg extra, fizetős vizsgálatokkal 300.
De pl. nekem a gyógyszerek, úgy hogy én a drága progeszteront is kértem volt 170 max.
Mondjuk mi az elején a kivizsgálásokba tettünk bele nagyon sokat, mert a legtöbbet nem akartam tb-sen kivárni, rohangálni. Plusz az endokrinológushoz magánba jártam.
Tény, hogy nem olcsó, de nem egyszerre kell azért ennyit kifizetni, plusz lehet rá készülni előre, ha tényleg fontos és belevágtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!