Ki melyiket ajánlja? BMC vagy a Robert Károly kórház! Több ève próbálkozunk babàval.
Sajnálom első, hogy rossz tapasztalatod volt, nekünk a BMCben sikerült Szűcsnél. Illetve ismerős ajánlására jöttem ide, akinek ikrei vannak Zeke doktor segítségével.
Barátnőmnek most volt a Róbert Károlyban és nem sikerült.
De ilyen sztorik mindenhol vannak. Én azt a kijelentést nem tartom objektívnek hogy a BMCből mindenki menekül. Van akinek bejön, valakinek nem. Meg kell nézni, mert ez szubjektív. Ha engem kérdezel, nekem bejött. Akkor most 1:1..
Nekünk a Róbertben sikerült elsőre :) Igen, valóban bele kell kalkulálni, hogy fizetős és csak ti tudjátok, hogy belefér-e. De kulturáltabb körülményeket kap az ember és jobb embriológusokat (ami nagyon nagyon sokat számít, talán a legfontosabb szakemberek! Ilyen szempontból a Reprosys még nagyon jó), valamint sokkal hamarabb sorra kerül az ember (igazából nálunk ez volt a döntő szempont, mert márciusban állami helyeken következő év januárt mondtak első konzultációra, itt pedig májusban már beültetés volt...). Én a BMC-ről annyi negatívumot hallottam, hogy kicsit túllövik a hormonokat, több a túlstimulálás (és a 20 leszívott petesejt nem jobb minőségű, mint a 6-10, sőt), saját tapasztalat alapján ez a Róbertben kevesebb, 1-1 dokinál volt csak jellemző. Viszont sajnos futószalagnak minden intézet futószalag.
Remélem jó kezekbe kerültök! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!