Lara84 kérdése:

Mitől lehet a viszketés?

Figyelt kérdés
Gyerekkel próbálkozunk a férjemmel, és a múlt hónapban már egy héttel a mensi után elkezdett fájni a mellem. 3 hétig fájt, most semmi. Meg is jött, de 2 nappal hamarabb, az első nap szinte nem véreztem, második nap közepesen, a harmadik nap megint szinte semmi, ma pedig dettó semmi. Tegnap teszteltem, de negatív lett. Sosem volt még ilyen a mensim. Lehetek még terhes így is? Lehet túl korán teszteltem? Valamint kedd óta kicsit viszketek lent, de hol előjön, hol elmúlik, nincs folyásom...mitől lehet ez? A meglátásaitokat előre is köszönöm!

2019. aug. 4. 12:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez szinte biztos, hogy nem terhesség.

A viszketés több mindentől lehet, gondolom tudod. Ha nem múlik, menj dokihoz!

2019. aug. 4. 13:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Fordulj orvoshoz. És nem baba miatt, sokkal inkább a viszketés miatt. Nem kötelező velejárója a folyás egy fertőzésnek. Elég, ha viszketsz. Amúgy meg a szokottól eltérő menzesz sem utal terhességre. Ha negatív a teszt, akkor valószínű, hogy nem vagy terhes.
2019. aug. 4. 15:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mindenképp el akartam menni orvoshoz, csak érdekelt mások véleménye is.
2019. aug. 4. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!