Te is figyeled? Figyeltem a méhszájam illetve a tojcsis folyást?
27 napos a ciklusom.Korábban hasznaltam ovu teszteket is általában 12-13.napon volt erős 2 csíkos.
Most 10.napon nyílt ki a méhszáj és elkezdődött a nedves időszak.12.napon éjszaka erősen szúrkált a hasam.13.napon délutan elöntött egy adag folyás(bocsánat,de mi nők ezt értjük) és pisilés után a papíron maradt egy rugalmas tojásfehérjés "nyákdarab".
10.napon és a 13.napon voltunk együtt.14.napon a méhszáj még nyitva van.
Ti figyelitek e magatokat esetleg sikerült e így a baba?
Hát aki azt írta ne legyen gyermeke az "ilyennek",az elszégyelhetné magát.
Én azt is megértem,ha valaki nem tapintja ki a méhszáját,de attól,mert valaki igen,az nem bűn.Sőt!Többet tudunk a testünk működéséről,mint az "ilyenek".
Kedves utolsó.Én is voltam már terhes csak sajnos a 3.hónapban elvetéltem :(
Es mikor terhes voltam nekem is ugyan ilyen volt a méhszájam.Valamint akkor is elöntött a "folyás" és csak aznap voltunk együtt.Ezt azért írom le,hogy mások is olvasni tudják,akik figyelik magukat.
Én nem figyeltem semmit
Párommal megbeszéltük h májustól neki állnunk
Rögtön az első akció sikerrel járt :D
Most pedig 10 hetes 4 napos vagyok utolsó menzesz első napja szerint számolva
Amúgy meg a doki szerint 4 nappal nagyobb a kis babszem Jankóm :) és vissza számolva így ki is jön az első együtt létünk arra a hónapra 🤷🏼♀️😬
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!