Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Te is figyeled? Figyeltem a...

Te is figyeled? Figyeltem a méhszájam illetve a tojcsis folyást?

Figyelt kérdés

27 napos a ciklusom.Korábban hasznaltam ovu teszteket is általában 12-13.napon volt erős 2 csíkos.

Most 10.napon nyílt ki a méhszáj és elkezdődött a nedves időszak.12.napon éjszaka erősen szúrkált a hasam.13.napon délutan elöntött egy adag folyás(bocsánat,de mi nők ezt értjük) és pisilés után a papíron maradt egy rugalmas tojásfehérjés "nyákdarab".

10.napon és a 13.napon voltunk együtt.14.napon a méhszáj még nyitva van.

Ti figyelitek e magatokat esetleg sikerült e így a baba?

2019. júl. 22. 08:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%
Hát én nem nyulkálok fel magamba az is biztos. Ovu tesztet használok egyedül és sokat vagyunk együtt mert kívánjuk egymást.
2019. júl. 22. 14:40
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Látom a méhszáj kérdéshez senki nem tud hozzászólni. Én tiszta kézzel kíváncsiságból néztem magamnak, nincs abban semmi rossz ha ügyelsz a higiéniára. Amikor nem voltam terhes akkor a mensi előtt 1-2 nappal leereszkedett a méhszáj és puha tapintású, kicsit nyitottabb lett. Amikor terhes voltam akkor végig magasan fent maradt, nehezen lehetett elérni és kicsit oldalra volt fordulva. Tapintásra kemény volt mint az ember orra hegye. A folyással az a tapasztalatom, hogy terhességnél az elmaradt mensit követő 3-4 napig kevés vizes folyásom volt, majd utána jött a bőségesebb, krémes folyás. Normál ciklusnál pedig peteérés után a mensiig egyre sűrűbb és ragacsosabb szokott lenni.
2019. júl. 22. 17:39
 13/14 A kérdező kommentje:

Hát aki azt írta ne legyen gyermeke az "ilyennek",az elszégyelhetné magát.

Én azt is megértem,ha valaki nem tapintja ki a méhszáját,de attól,mert valaki igen,az nem bűn.Sőt!Többet tudunk a testünk működéséről,mint az "ilyenek".

Kedves utolsó.Én is voltam már terhes csak sajnos a 3.hónapban elvetéltem :(

Es mikor terhes voltam nekem is ugyan ilyen volt a méhszájam.Valamint akkor is elöntött a "folyás" és csak aznap voltunk együtt.Ezt azért írom le,hogy mások is olvasni tudják,akik figyelik magukat.

2019. júl. 22. 19:07
 14/14 anonim ***** válasza:
72%

Én nem figyeltem semmit

Párommal megbeszéltük h májustól neki állnunk

Rögtön az első akció sikerrel járt :D

Most pedig 10 hetes 4 napos vagyok utolsó menzesz első napja szerint számolva

Amúgy meg a doki szerint 4 nappal nagyobb a kis babszem Jankóm :) és vissza számolva így ki is jön az első együtt létünk arra a hónapra 🤷🏼‍♀️😬

2019. júl. 23. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!