Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Működő házi terhességi teszt?

Működő házi terhességi teszt?

Figyelt kérdés

Vasárnap lévén nincs a közelben nyitva gyógyszertár, nem tudok tesztet venni hirtelen, viszont él bennem a gyanú, hogy terhes lehetek (mellből előtej szivárgás - van már 2 gyerekem, de 2 éve nem szoptatok, hányinger, kívánok dolgokat, amiket eddig nem, gyakran pisilek).

Persze, tudom, semmi nem tuti, csak kíváncsi vagyok, van-e valami, ami működött és kimutatta a terhességet gyógyszertári teszt nélkül.

Pl. cukor, domestos, ilyenekre gondolok.

2019. júl. 21. 18:28
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

#10 :D :D :D

Az a baj, h ezzel magadat minősíted.

Mindenki tudja, hogy különb nem köt bele a másikba, csak alábbvaló. ;-)

2019. júl. 21. 21:09
 12/42 anonim ***** válasza:
64%
Huuuh, megtaláltad a bejelentés gombot, gratulálok. Akkor egyből 40nel nőtt az IQd, meg még terhesebb is lettél
2019. júl. 21. 21:16
 13/42 anonim ***** válasza:
73%
Anyám borogass...
2019. júl. 21. 21:35
 14/42 anonim ***** válasza:
51%
Menj orvoshoz ezzel a tejcsi folyással mert ilyet én még nem hallottam!Épp hogy terhes vagy(ha az vagy egyáltalán)és a tejed folyik.😅😅🙈🙈🙈👍Csúcs!
2019. júl. 21. 21:42
 15/42 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmmel olvastunk egy cikket ilyenekről, pont terhes voltam, kipróbáltam. Nem váltak be. A Domestosos alapján pont a barátosném volt terhes, én meg nem.

Viccnek jó volt, meg arra, hogy kipróbáljuk.

Egyébként van ügyeletes patika, de a tescoban is lehet kapni terhességi tesztet. Ha ennyire sürgős, még lehet oldani vasárnap is.

2019. júl. 21. 22:26
 16/42 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi annak a 2 értelmes válaszolónak, aki nem oltogatni jött és normálisan válaszolt. :)
2019. júl. 21. 22:32
 17/42 anonim ***** válasza:
70%
Jaja, mi piti kis lúzerek gyorsan elmegyünk és tanulunk még egy kis általános iskolai kémiát és fizikát, hogy mi ne tegyünk fel ennyire idióta kérdéseket. Meg egy kis irodalmat is, hogy még véletlenül se használjunk igénytelen tinédzser szlenget kétgyerekes anyukaként. De tudod, csak hogy még lúzerebbek legyünk.
2019. júl. 21. 23:01
 18/42 anonim ***** válasza:
74%
14 vagyok.Én nem viccnek írtam,ez komoly dolog és kezelni kell.A domestosra adni meg.....ne csodálkozz ha kinevetnek!
2019. júl. 22. 06:59
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Tudom hülyének fogtok tartani,de kipróbáltam és nem vagyok terhes aszerint :(

(2 hét múlva szülök)

2019. júl. 22. 07:13
 20/42 anonim ***** válasza:
70%
Ok, ha a házi szrok szerint terhes vagy, akkor biztos úgy van... Gratulálok! Boldog babavárást!
2019. júl. 22. 07:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!