Szex után 8-10. napon rózsaszínezés krémesen mitől lehet? Beágyazódás esetleg?
Hát ez sok minden lehet....
szia!
Lehet a mensid előfutára, de akár terhesség is.
Olvastam egy érdekes dolgot régebben, nődoki írta a beágyazódásos vérzésről, hogy létezhet ilyen, mert ugye a megtermékenyült petesejt (zigóta) szinte "kivájja" a méh falát hogy bele tudjon csimpaszkodni. Icipici ugyan, de ez is járhat enyhe vérzéssel.
Plusz lehet olyan is, hogy valakinek az első hónapokban még halványan, de megjön, pedig terhes.
Nem akarlak azért beleringatni, mert ezt úgyis a teszt fogja eldönteni!!
Két nappal ezelőtt nekem is volt rózsaszínes folyásom,de csak egy kis folton.Féltem,h meg fog jönni.Mára nem vártam,és délelőtt pozit teszteltem,szóval nálam valószínűleg a beágyazódás volt.
Szorítok,h nálad is az legyen.Mindenképp írj,h mi lett.
Utolsó vagyok.Köszönöm szépen.
Nekem sem volt még ilyen,ezért is féltem,h meg fog jönni már megint.De nem,szerencsére! :)
Sőt az elmúlt hónapokban még pét jelző nyúlós nyálkám sem volt.Múlthónapban kezdtem a málnalevélteát,és lett nyálkám,együtt is voltunk,és itt az eredménye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!