Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szex után 8-10. napon rózsaszí...

Szex után 8-10. napon rózsaszínezés krémesen mitől lehet? Beágyazódás esetleg?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk és mérem a hőmet is. Akkor szexelünk amikor csak tudunk de ma ilyen rózsaszínes krémes dolog jött de nem sok és tegnap előtt is. De tegnap nem sexeltünk nem sértettünk meg semmit mert vigyázunk. Lehet, hogy sikerül?
2010. júl. 11. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát ez sok minden lehet....

szia!

Lehet a mensid előfutára, de akár terhesség is.

Olvastam egy érdekes dolgot régebben, nődoki írta a beágyazódásos vérzésről, hogy létezhet ilyen, mert ugye a megtermékenyült petesejt (zigóta) szinte "kivájja" a méh falát hogy bele tudjon csimpaszkodni. Icipici ugyan, de ez is járhat enyhe vérzéssel.

Plusz lehet olyan is, hogy valakinek az első hónapokban még halványan, de megjön, pedig terhes.

Nem akarlak azért beleringatni, mert ezt úgyis a teszt fogja eldönteni!!

2010. júl. 11. 12:16
 2/7 anonim ***** válasza:
bocs a mondat cserélésekért az elején, csak siettem az írással és ugrott a sor:)
2010. júl. 11. 12:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Két nappal ezelőtt nekem is volt rózsaszínes folyásom,de csak egy kis folton.Féltem,h meg fog jönni.Mára nem vártam,és délelőtt pozit teszteltem,szóval nálam valószínűleg a beágyazódás volt.

Szorítok,h nálad is az legyen.Mindenképp írj,h mi lett.

2010. júl. 11. 13:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó gratulálok és boldog babavárást. köszi, hogy írtatok. Nekem még ilyen nem volt remélem sikerül. Majd írok mi lett.Puszi és vigyázzatok magatokra igyatok sok vizecskét.
2010. júl. 11. 14:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.Köszönöm szépen.

Nekem sem volt még ilyen,ezért is féltem,h meg fog jönni már megint.De nem,szerencsére! :)

Sőt az elmúlt hónapokban még pét jelző nyúlós nyálkám sem volt.Múlthónapban kezdtem a málnalevélteát,és lett nyálkám,együtt is voltunk,és itt az eredménye!

2010. júl. 11. 15:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy nekem sem volt igazán nyálkám de nincs is folyásom, pedig szokott, ma pedig ez az enyhe rózsaszínezés és petefészekszúrka és ha ez számít valamit, olyan gyenge vagyok hogy kb 2 percet tudok állni. Remélem azért nincs baj.
2010. júl. 11. 18:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Bocsi azaz hogy volt pét jelző de ami amúgy szokott lenni az most nincs és ez a meglepő. Bocsi az elírásért.
2010. júl. 11. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!