Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
a párommal 06.27-én szeretkeztünk. gumi nélkül tette be, egy kicsit úgy csináltuk de szóltam hogy elég és utána húzott gumit. májusban és júniusban is 16-án jött meg a menstruációm, de most már 3.napja késik. viszont úgyan úgy fájnak/feszülnek a melleim,a hasam görcsöl,ki vagyok pattanásosodva, hangulatingadozásaim vannak és könnyen hergelhető vagyok,mint mensi előtt.. mit tegyek? várjak még pár napot és ha nemjön meg vegyek egy tesztet?2019. júl. 18. 12:52
1/4 anonim válasza:
A kimaradó menstruáció első napján már kimutatja a teszt. Én a helyedben vennék ma, kettőt. Egyet csinálj meg ma vagy holnap reggel, ha negatív, akkor ismételd hétfő reggel. Utána menj nőgyógyászhoz.
2/4 anonim válasza:
Vegyél tesztet, de én nagyon csodálkoznék, ha ennyitől terhes lennél.
3/4 anonim válasza:
Felelősségteljes ember nem esik teherbe véletlenül. Aki gumival szexel vagy fogamzásgátlóval az nem lesz terhes ha körültekintő. Aki gumi nélkül szexel úgy, hogy nem akar gyereket az meg hülye.
4/4 A kérdező kommentje:
tárgytalan, megjött! :)
2019. júl. 18. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!