Van valaki akinek nemvárt elött pár nappal görcsölt a hasa? Nekem mindig csak akkor görcsölt ha megjött. Most viszont már 3napja görcsölök, holnapra nem várom, ma teszteltem 10es facelle-el de negatív lett. Volt már igy valaki akinek sikerült a baba?
Nekem egyáltalán semmilyen tünetem nem volt. A szokásos menzesz előtti mellfájdalom is elmaradt, akkor jelentkezett, amikor már meg kellett jönnie, de nem jött és pozitívat teszteltem. Tehát nekem az volt a tünet, hogy semmilyen tünet nem volt előtte. Szó szerint semmit nem éreztem.
Egyébként simán utalhatnak a tüneteid menstruációra és tesztelned is teljesen felesleges volt. Ha nem jön meg, akkor tesztelj.
A mellfájdalom nálam is szokott jelentkezni mensi előtt 4-5nappal,de még nem érzem. Lehetséges,hogy ma teljesen negatív a teszt,holnap lehet pozitív? Nő annyit a hcg?
Köszönöm a választ! :)
Lehet, de itt inkább arról van szó, hogy annyira görcsösen keresel tüneteket (vagy azok hiányát), hogy fejben már mindent a terhességnek tudsz be.
Általában az elmaradó menstruációnak nincs egyéb jele.
Nekem is utólag derült ki, hogy az amúgy szolid fényallergiám azért ütött be durván, mert a hormonok miatt fényérzékenyebb lett a bőröm.
Köszönöm szépen! :)
Reggel tesztelek ha addig nem jön meg.
Nagyon szeretnénk ha sikerülne :)
Ma kezdett el fájni a mellem.
Neked volt valami tüneted ilyen hamar? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!