Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Pár napja késik. Voltak fájdalmai, félek, hogy terhes leszek. A párommal mindig védekeztünk. Aztán történt egy olyan hogy a hasamra élvezett. Én azonnal elmentem tusolni. Nem nyúltam magamhoz csak alulról megmosakodtam. A tus által belémhatolhatott a sperma?2019. júl. 12. 00:03
2/9 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy nem vagy terhes.
4/9 anonim válasza:
Ilyen kérdés támad bennem, vallásosak azok akik ehhez hasonló kérdéseket felteszik és elhiszik ,hogy hogyan született Jézus... kérem, úgy senki sem születik, csak a Biblia nem akart kitérni a szexre, ennyi. De nyugi nem leszel terhes.
5/9 anonim válasza:
A víz lemossa a tápláló folyadékot a spermiumokról, így azok pár perc alatt elpusztulnak. A hüvelyed belül savas, azon nem jutnak föl még az életképes spermiumok sem.
A terhességhez behatlás, a méhszáj közelében történő ejakulálás szükséges.
6/9 anonim válasza:
Ha ez ilyen egyszerű lenne.....
Hány éves vagy egyébként?
7/9 anonim válasza:
Attól függ meddig volt a hasadon a sperma? Kb 5-10perc alatt kepes felszivodno a hasfalon keresztül es johet a baba...
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Igen, nagyon stresszes vagyok az utóbbi időben pont ez miatt. Nem volt rajtam sokáig, miután megtörtént egyből mentem zuhanyozni. 19 éves vagyok
2019. júl. 12. 08:44
9/9 anonim válasza:
19 évesen hogy lehetnek ennyire vissza maradottak a fiatalok ?! Sürgős felvilágosításra volna szükséged mert szemmel láthatóan semmit nem tudsz a szexualitásról,sem arról hogy lesz a baba
Jó isten gyere le 🤦🏼♀️
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!