Szerintetek az alsó teszt elázott, ha a felső teszten is van második vonal?
Figyelt kérdés
Az alsó reggelig elsőből készült,a felső az a 2.-ból. mivel nem volt egyértelmű nekem,így megismételtem és bár képen nem biztos,hogy látszik,azon van egy szabályos 2.halvány csík.2019. júl. 8. 08:12
11/23 A kérdező kommentje:
2019. júl. 10. 07:55
12/23 A kérdező kommentje:
A vége picit elázott,de sztem kivehető ettől függetlenül
2019. júl. 10. 07:56
13/23 anonim válasza:
Ezen látszik valami halvány , de nem tudom kinézni milyen színű .
Egyébként késik már ?
14/23 anonim válasza:
Utolsó, tegnapelőtt írta hogy azelőtti nap kellett volna megjönnie.
Hát,ezen is ugyanaz a "maszat" van amit én nem vennék csíknak max reagensnek. Egy Predictor early ma már napközben is kimutatja, mivel már 3 napja késik. Csinálj egy olyat és ha azon nincs normális csík nem vagy terhes. Sokkal több értelme van mint kétnaponta felpakolni a kétesélyes maszatos papírokat.
15/23 A kérdező kommentje:
Ma elszaladok a gyógyszertárba.
2019. júl. 10. 08:52
16/23 anonim válasza:
Az a legegyszerűbb. Nem kell napokon át tartó folytatásos regényt csinálni egy tesztelésből, mint itt annyian. Egy igazán jó minőségű teszt pár napos késésnél, és otthon egyedül vagy férjjel szuperül leolvassátok. Felesleges a 20 darab netes fos teszt "valami maszattal" amin rágógumizgat a fél netes közösség meg visszajár hogy "na, teszteltél ma is? Drukk!!"
17/23 anonim válasza:
Ezen is nagyon halványan látszik, de szerintem is vegyél egy másik fajta tesztet. Megy a drukk.
19/23 anonim válasza:
Még mindig ugyanott vagy.. Ha jól látom szét is van szedve. Predictor early vagy Facelle, ha azokon sincs semmi akkor nincs. Ez így fel fog őrölni idegileg..
20/23 A kérdező kommentje:
Nincs szétszedve. Ez ilyen. Mártogatós. A gyógyszertárban aztmondták,ez egy megbízható teszt.
2019. júl. 10. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!