Ilyenkor terhes vagyok?
20 éves vagyok, most fejeztem be a sulit, munka keresésben vagyok.
Barátommal rendszeresen közösülünk, mindig védekezünk gumival, múltkor kb 2x betette gumi nélkül, de azonnal ki is vette, mondtam, hogy ezt ne csinálja többet.
Nem is csinált ilyet többet, ez volt kb 2 hete, már kb 3 napja késik a menzeszem.
Félek, hogy terhes vagyok, még nincs megalapozva a jövőnk, nem szeretnénk babát.
Valamelyik nap 1x fáztam, annyit vettem eddig észre hogy még nem jött meg, de volt hogy 10 napot késett, egyáltalán nem rendszeres. Párszor úgy éreztem hogy szex közben túl szűk voltam, és kicsit fájt is, de mostanában ha csináljuk már nem fáj. Nem duzzadt egyszer sem, még kicsit sem a mellem, nem volt hányingerem sem, sűrű vizelési inger sem volt. Ezután tablettát is szeretnék szedni.
" 1x fáztam"
Ez mióta terhes tünet, áruld már el! :)
Egyébként csak hogy tudd, kb. 2-3 hét múlva számíthatnál egyáltalán tünetre, ha most az is lennél, mert a menzesz kimaradásán kívül SEMMI tünet nincs ilyen korán. Csak a filmekben.
Uzsgyi egy tesztért! 300 Ft az egész.
Ha nem rendszeres akkor egyáltalán nem biztos, hogy terhes vagy.
Az, hogy fáztál valóban semmire se utal, azon kívül, hogy hűvös volt.
De tüneted lehetne akár már a menstruáció kimaradása után is. Nekem is két nappal azután, hogy meg kellett volna jönnie már olyan szédülési rohamaim voltak hogy faltól falig közlekedtem.
Onnantól, hogy termelődik a hcg, onnantól csak attól függ mikortól van tüneted, hogy a szervezeted hogyan tolerálja a hormon termelodeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!