Pearl index óvszernél 2, megszakításnál 4, komolyan ennyi a különbség?
Pearl index: 100-ból hany nő esik teherbe 1 éven belül ilyen védekezés mellett, ha körúltekintően alkalmazza.
Nekem megdöbbentő, hogy csak ennyi a kúlönbség. Viszont így már értem miért válaszzják sokan a megszakítást. Van köztetek olyan, akinek így jött össze a baba?
A guminál benne van ebben a kiszakadt óvszer is, ahol még mindig ott a lehetőség az esemény utánira.
A megszakításnál meg benne van a sok korai magömléses pasi, aki nem tudja időben kivenni. Ha csak előváladék jut be, akkor hajlandó vagyok elhinni, hogy csak 4. De sok pasi nem képes visszafogni magát.
"Elég megnézni, hogy a módszert használó harmadik világbeli országokban hány gyermek születik egy családban."
Mi a jó ebben, hogy itt terjesztitek a hülyeséget, hogy nyugodtan lehet használni, teljesen biztonságos?
Ez ilyen Fidesz propaganda, hogy hátha ettől több gyerek születik, mint a CSOK-ra?
Ez tökéletes használatra vonatkozik. Tipikus használatnál rögtön 27 a megszakítás pearl indexe.
És valljuk be, a megszakítást jóval könnyebb el.szni, mint a gumival való védekezést. A guminál max mi történhet? Kilyukad. De még akkor is elmehetsz esemény utániért (ami a statisztikában nyilván nem szerepel!).
Ha tipikus használattal 27 a pearl index, tökéletessel meg 4, akkor ezek szerint elég sok olyan pasi van, aki azt gondolja, hogy tudja használni a módszert, aztán mégse...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!