Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem kéne gyorsabban emelkednie...

Nem kéne gyorsabban emelkednie? Van még remény, hogy sikerült a baba?

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 10. 06:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A pozi ovu napokat nem jelölted???
2010. júl. 14. 19:18
 12/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Remélem elfogadsz tőlem egy jó tanácsot?!

A hődet mindig egy időben mérd,és 15 perc +/- lehet benne,attól több ne legyen mert az értékelhetetlen:(

Én is a napokban tudtam meg ezt és csalódtam és vszinű nem is volt peteérésem sem még,pedig én meg már beleéltem magam,hogy " volt peteérésem és sikerült is a baba biztos"

És ott a cikls.hun közölték a fórumban,hogy nem értékelhető mert nem egy időben mértem...

Tehát onnattól kezdve ébresztőre kelek és utánna vissza alszom....

Ne haragudj ha elrontottam ezzel valamit,de azért szoritok sikerüljön a baba!

2010. júl. 14. 20:40
 13/20 A kérdező kommentje:
[link] köszönöm a biztatást aranyosak vagytok!Tegnap délutáni teszt-.Ma meg már elpuskáztam a lehetőséget az első reggeliből...de még bizakodok,már 4 éve várjuk,hogy+++legyen.Kedves utolsó én is ébresztőre kelek,oda van készítve a hőmérő az az első dolgom.Csak van amikor ki kell mennem pisilnem,olyankor mérem előbb,de köszönöm a tanácsot.Majd megírom az eredményt akármi is lesz az.Puszi nektek.Üdv:Marcsi.
2010. júl. 15. 07:40
 14/20 A kérdező kommentje:
2010. júl. 15. 07:42
 15/20 anonim ***** válasza:
Nagyon jól alakulsz!!! Nem véletlen szállt le az udvarotokra a gólya! :))) M
2010. júl. 16. 18:04
 16/20 A kérdező kommentje:
2010. júl. 17. 07:16
 17/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok én már feladom ez a hónap már nem sikerült.Kedves utolsó lehet,hogy a gólya leszállt de csomagot nem hozott,ez egy üres járat volt.Bár lehet szétnézett és legközelebb nem egyedül jön.Köszi a választ.Sziasztok!
2010. júl. 17. 07:19
 18/20 anonim ***** válasza:
Mikor volt pozitív az ovu teszted? Attól számítva 14 nap múlva teszteltél először??? Pár tizedes hőesés lehet, többeknek is sikerült még úgy is! Amíg nem jön meg, addig van remény! Ne add fel!!!!
2010. júl. 17. 10:45
 19/20 A kérdező kommentje:
Szia kedves utolsó válaszoló nem tudom mikor volt + ovuteszt,mert közbe elfogyott.De lehet jól jelölte mert volt tojásfehérje nyákom(be is jelöltem).Azért köszi a biztatást,amíg nem jön meg,addig még picit reménykedek.Szia!
2010. júl. 17. 12:12
 20/20 A kérdező kommentje:
SZiasztok most nem sikerült,19-én(hétfőn)megjött.Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 21. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!