Mikor érdemes tesztelni? Egyáltalán érdemes-e?
Fogamzásgàtlót szedek, kimaradt egy szem, a harmadik hét elején (16. nap azt hiszem), másnap pótoltam. Ugye ilyenkor normális esetben nem kéne szünetet tartni a betegtájékoztató szerint, de buta voltam, a hét végén automatikusan elkezdtem a szünetet, utána kaptam észbe, hogy nem kellett volna.
(Igen, tudom, buta voltam, családi tragédia történt pont akkor, borzasztó szétszórt voltam/vagyok, nem mentség egyik feledékenységre sem. Utólag màr mindegy.)
A kimaradt gyógyszer előtt 2 v. 3 nappal voltunk együtt, szóval az esély megvan... Viszont mivel a harmadik hét legeleje a felejtett, talán kisebb az esély (második héten ugye nincs baj, ha egy felejtődik el, és pótolja az ember).
A szünet alatt véreztem is, igaz, hogy keveset, csak alig egy napig + barnázás, de ilyen máskor is szokott lenni, ha nincs hiba, a dokim szerint normális, belefér, ha nem "rendesen" vérzek.
A szünetben a megjövetel előtt nem csináltam tesztet, mert akkor túl rövid idő telt el, úgyse mutatott volna semmit.
Most utólag nem tudom, hogy érdemes-e egyáltalán, vagy ha picit is megjött, akkor nem csúszhatott be baba? Vagy hogy mikor érdemes egyáltalán tesztelni. (A gyógyszert szünet után újra kezdtem szedni normálisan.)
Szia! Ne okold magad, mással is előfordul, főleg nagy lelki trauma után.
Megnyugtatásképp én azt javaslom tesztelj, 400 ft a Facelle, a rossmannban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!