Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 520 volt a HCG-m. Megfelelő...

Planszó kérdése:

520 volt a HCG-m. Megfelelő ez ebben az időszakban?

Figyelt kérdés
Május 25-én volt meg utoljára a mensim. Most június 24-én kellett volna legkésőbb meg jönnie. A hcg teszt június 28-án történt és ekkor történt hüvelyi ultrahang is de nem látott még semmit. Ezen a hét csütörtökön megyek vissza dokihoz.

2019. júl. 2. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, megfelelő
2019. júl. 2. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez önmagában az 5.héthez képest nem tűnik magasnak, de még jó lehet. Egy előző vagy ehy következővel együtt lehet csak kiértékelni. Látni kell, hogy duplázódik-e.
2019. júl. 3. 08:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem sokkal kevesebb volt, mégis minden rendben, mert az a lényeg, hogy duplázódjon kétnaponta! 12 hetes kismami vagyok azóta.
2019. júl. 3. 09:26
 4/5 VeDi84 ***** válasza:

Szia!

Valóban duplázódni kell, de ez az érték nagyon biztató!

Nekem 2 éve az 5. héten 430 volt, rá 5 napra már 32000, viszont UH-n ekkor is (vagyis 6. héten) csak sejthető volt az élő terhesség. 8. héten már nem volt kérdés. 😊

Nálam az okozta a "csúszást", hogy valószínűleg később fogant a fiam, mint a középidő.

2019. júl. 3. 12:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó. Nem elírtál valamit? Ilyen nincs, hogy egyik nap 400 körüli majd 5 nap múlva 32000.... még a 3200 is erős lenne...
2019. júl. 3. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!