Theressita kérdése:
Mit javasoltok, Femibion 1-est vagy a 2-est szedjem, ha a 10 hónaposom még szopizik, de most belevágtunk a "tesó-projektbe" is?
Figyelt kérdés
A 2-est a fiammal való terhesség 13. hetétől mind a mai napig szedem, mivel elvileg szoptatás alatt is javasolt. (Amikor még őt terveztük, illetve az első trimeszterben természetesen annak 1-es verzióját szedtem.)
Napi 2-3x szopizik még.
Köszönöm előre is a válaszokat.
2019. júl. 1. 23:15
2/4 anonim válasza:
Femibion 0
De mindegy
Legyen benne folsav vas
3/4 anonim válasza:
A babatervezésre valót! Úgy tudom a 2- esben nincs kalcium, mert az a 2. trimeszterre való (a méhfal bemeszesedése miatt nincs benne kalcium)
4/4 anonim válasza:
Az 1-ben 800 mikrogramm folsav van, a 2-ben csupán 400. Sztem ha a 2-est szeded tovább, akkor szedj hozzá kiegészítésnek 400 mikrogramm folsavat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!