X-epil vékony halvány második csík. Volt már valakinek ilyen? X-epil egy fos, de holnapig nincs más tesztem
2019. júl. 1. 19:52
12/40 A kérdező kommentje:
5os ,10es rakattintotok a képre ?nagyítva nézitek ? Vékonyabb mint a controll csík , de látszik .
2019. júl. 1. 21:11
13/40 A kérdező kommentje:
*kontroll
2019. júl. 1. 21:13
14/40 anonim válasza:
Aki itt nem lát 2. Csíkot az irasson fel szemüveget...
Csík van... két nap múlva kiderül,hogy a reagens vagy a pozitivitás miatt.
15/40 anonim válasza:
Én az ég világon semmit sem látok... (úgyhogy megyek a szemészetre)
Kinagyítottam, full fényerőt raktam rá, Így forgattam úgy forgattam sehol sem látok második csíkot...
Nekem ilyen volt a halvány x-epil tesztem:
16/40 anonim válasza:
Na igen, amit az utolsó linkelt, az halvány pozitív. Amit a kérdező, az teljesen negatív.
17/40 anonim válasza:
Nem az x-epil a problémás, hanem a képzelgő nők. Tudom, mennyire várja az ember, nekünk 6 év volt, mire az első gyermekünk megfogant. De ami nincs, az nincs.
18/40 anonim válasza:
Nekem is azt írták itt hogy képzelődök.Holnap leszek 15 hetes 😁😋
19/40 anonim válasza:
17, láttam a felrakott teszteket. Nem volt ott képzelgés. Aztán írta valaki hogy víz alá rakva is halvány lett...kipróbálta, feltette, halvány pozinak nézett ki.
Valóban volt/van hibás széria a márkának, azért mert nem láttál valamit, még létezhet, ha más látta!
20/40 anonim válasza:
A Kérdező tesztje negatív, látom, amit többen láttok, az a reagens helye.
Én 2 nap múlva újra teszteljék, 10-es (pl Facelle) érzékenységű teszttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!