Kinek mikor lett pozitív a teszt? Hanyadik dpo-n?
Figyelt kérdés
2019. jún. 30. 15:11
11/26 anonim válasza:
Most minek emelted ki? Még számokat olvasni?!?
15/26 anonim válasza:
Elso 12.dpo,
masodik baba 16.dpo-n.
17/26 anonim válasza:
Mondjuk ebben csak az a vicces, hogy a dpo ovulácio utáni nap. Ha meg is termékenyül valaki ilyenkor, még be sem ágyazódott ergo a szervezet nem termel még hcg-t, szóval én nem hiszek ezeknek a 9dpo 10 dpo, 8 dpos válaszoknak. De komolyan. Szerintem ezek a tesztek szellemcsíkosak, de ti tudjátok.
18/26 anonim válasza:
Utolsó - már hogyne termelne beágyazódás előtt??!
19/26 anonim válasza:
Beágyazodas elott nincs meg annyi HCG amit kimutatna a teszt. Termelődik de nem olyan mennyiség. Beágyazodas utan kezd el rohamosan 2naponta duplázodni amit mar a vérvétel is igazol meg persze a tesztek.
8-9dpo meg igen csak ketes, akar szellemcsikos is lehet. De utána már inkább!
Nekem 13napos volt a luteális fázisom. A 12.dpon mar predi erős pozitiv, clearblue digitális 1-2hét.
Azóta pedig a 29.hetet töltöttem.
Nem értem amúgy miért kell kritizálni valakit meg beszólni amikor kiváncsi ilyen dolgokra. Anno énis minden ilyenre kiváncsi voltam.
Szerintem ezzel nincs baj.
20/26 anonim válasza:
Vagy szellemcsíkos tesztek vagy benézett ovulációs tesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!