Hol találom azt az ovulációs kalkulátort, ami úgy néz ki mint egy naptár és fel vannak tüntetve benne a teherbeesés lehetséges napjai, a peteérés, hogy mikor mutatja ki a terhességet vérből és mikor tesztből?
Figyelt kérdés
Voltam már egyszer rajta, de nem találom sehol. Ha valaki tudja hol van, küldje el a címet! Nem a ciklus.hu-ra gondoltam, de hasonlóan néz ki. Előre is köszi!2008. nov. 13. 10:25
1/7 anonim válasza:
A fogamzasgatlas.hu-n találsz ilyen dolgokat, és sok más egyebet is, ami biztosan hasznos lesz neked.
Egyébként úgy tudom, hogy a tabikhoz szoktak adni.
2/7 anonim válasza:
én is ezt keresem napok óta!!! Amibe megadhattad az utsó mensi időpontját, kalkulált egyet és kiírta, hogy mikortól kimutatható vérből és mikortól vizeletből a terhesség??? én ezt keresem...
3/7 anonim válasza:
2. válaszoló, szerintem ezt keresed:)
És a termékenységi kalkulátorra menj rá, ott megadod az utolsó mensit és kiszámolja Neked a dolgokat.
Remélem erre gondoltál.
4/7 anonim válasza:
Szaisztok!
www.kismama.hu
ott a kalkulátoroknál
Remélem erre gondoltatok:)
5/7 anonim válasza:
ciklus.hu nagyon jó oldal mindent beirtatsz és ö kiszámolja a lehetséges ovulációs napot is.
6/7 anonim válasza:
kismama.hu!!! EZAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ!!! Köszi mindenkinek!!!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi!!! A kismama.hu-t kerestem
2008. nov. 13. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!