Teherbe eshetek?
Figyelt kérdés
Ha eset utani tabletta bevételét követen a párom újra elment bennem, gondot jelenthet? Szombaton volt az első együttlét, kedden bevettem a tablettát és este újra bennem ment el. Teherbe eshetek?2019. jún. 26. 22:40
1/9 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy az esemény utáni az vészhelyzetre van? És nem, nem véd.
3/9 A kérdező kommentje:
Ezeken majd később gondolkodok. Köszönöm, de jelenleg a feltett kérdés foglalkoztat.
2019. jún. 26. 22:47
5/9 anonim válasza:
Sztem nem. De sosem vettem be ilyet. A baratod fogyatékos vagy fel akar csinalni?
6/9 anonim válasza:
Volt tavaly kb ugyanez a kérdés
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__fogamzasgatlas__..
Kérlek mondd el, hogy mégis miért gondoltátok úgy, hogy ez jó ötlet volt
7/9 anonim válasza:
Ne legyunk parasztok.Nem,nem lehetsz terhes mert meg kell/kellett jonnie a menstruaciodnak.De arra kerlek hogyha gumit nem hasznaltok,mert ugye labat nem szeret senki mosni zokniban,legalabb szedj valamit vagy oldd meg mas fogamzasgatlo modszerrel.Az,hogy te bevetted ezt a tablettat,nagyon de nagyon megterheli a szervezetedet,nem is ajanlott hasznalni egyaltalan csak kizarolag surgos esetekben es akkor is 1,legfeljebb 2 alkalommal evenkent.Ne tedd tonkre magad...tegy valamit ez ellen ha nem szeretnel babat.Tudom,semmi kozom hozzad,csak tancsot adtam amit ha akarsz megfogadsz ha nem nem....
8/9 anonim válasza:
Szerintem ez kamu, nem hiszem el, hogy léteznek ilyen hülyék.
9/9 anonim válasza:
Minél később veszed be, annál kisebb az esélye, hogy hat. Ha szombaton voltatok együtt, kedden valószínűleg már késő volt bevenni. Ha most nem is estél teherbe, hamarosan fogsz ilyen "védekezés" mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!