Lenne egy Fontos kérdésem Vajon terhes vagyok e vagy sem? Szerintetek?
Nektek volt már olyan hogy úgy voltatok együtt a párotokkal hogy megvolt??
Na hat én így voltam egyut a barátommal és másnap ilyen nagyon sötét barna tojás jött
Sokan azt mondtak hogy ez a terhesség első jele
Szerintetek mi ez ??
Enis kezdem úgy érezni hogy egy életet hordok a szívem alatt de meg nem vagyok benne biztos!
Sok változás történik velem ami elég figyelem felkelto
Pl: nagyon faradekony vagyok,
Hány íngerem van elég sűrűn,
Minden reggel amint ki kelek az ágyból szèszulok;emelygek
És a legfurcsább az hogy én azelőtt imádtam a csípőset
De mostmár hányok tolle és csak az édes megy
Amit olvasgatok mind arra utal hogy terhes vagyok
De van egy kis bökkenő
Én ugyan úgy menstrualok minden hónapban !!
Vajon mi lehet ez
Terhes vagyok vagy sem ?
Leci segítsetek nekem
Előre köszönöm a segítséget 🙂
Megfejtettem. Szerintem te valami madárrá valtoztal. Olyanná ami barna tojast rak.
Azt kellett vna kikölteni. Nem mondta anyukad?
Majd az lesz, hogy kimarad egy mensid és autan, de lehetoleg abban a honapban telihold utan 3 nappal 3ejjel D
23ora9perckor del fele kell fordítani a bal fuled es egyszerre ezzel a Vénusz fele kell harmat csettinteni jobb kezzel es kacsintani negyet a tojasra.. Ezutan ha egy tarka farku macska dorombol masnap az oledben terhes vagy. Ha nincs mar akkor telihold a honapban, sajnos nem es ha a macska egyik fule fekete akkor ikrek lesznek és valszleg az egyik lany.
SZORÍTOK!
Utolsó... Ne mondj már badarságot!
Bal kézzel kell csettinteni...
Sötét barna tojás? Biztos, hogy jó lyukon jött ki?
De lennék asszisztens a doki mellett, akihez mész. Feldobnád a napomat ahogy ezt ott előadod. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!