X-epil teszt miért csinál ilyet? Más is látja a halvány második csíkot? Tegnap reggeli, ma reggel pedig lett egy full negatív
2019. jún. 23. 10:58
11/14 anonim válasza:
Mindkettő negatív.
Egyébként, ha majd egyszer pozitívat tesztelsz tényleg és hasonlót tapasztalsz, akkor annak lehet oka a hcg koncentrációja. Én pl. két tesztet csináltam annak idején, mikor terhes lettem a fiammal. Az egyiket délután, viszont előtte hosszú óráig nem voltam pisilni, nagyon erős pozitív tesztem lett, a következő tesztet pedig másnap reggel csináltam, viszont előtte voltam éjjel pisilni. És a másnapi reggeli teszt láthatóan halványabb volt, mint az előző napi délutáni. A tesztek ugyanolyanok voltak.
13/14 anonim válasza:
Ja bocs leesett azt hittem a tiedre írtad 9 es hogy negatív...
14/14 anonim válasza:
9es vagyok, igen a kérdező tesztjeire mondtam hogy szerintem ag negatív, de visszaolvasva tényleg félreérthető amit írtam.
Amúgy azóta 13hetes vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!