A terhességi teszt jelezhet tévesen pozítív eredményt?
Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 07:54
1/9 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nem jelezhet csak ha hormontartalmú gyógyszert szedsz. Esetleg ciszta de ez rá van írva a terhesteszt papírjára. Miért a teszted pozi és nincs baba? Kicsit írj többet.De a pozitív teszt általában babát jelent.
2010. júl. 9. 07:58
2/9 anonim válasza:
nagyon ritka ha téved főleg pozitivat de az előzőnek igaza van a ciszta is pozitivat jelez
2010. júl. 9. 08:03
3/9 anonim válasza:
Attól függ milyen teszt. Van néhány ami nagyon gyakran álpozitív, de ez a teszt minősége miatt van. Milyennel teszteltél?
2010. júl. 9. 08:04
4/9 anonim válasza:
Nekem majdnem minden alkalommal halvány alig látható pozit muatatott..főleg az xepil, a facelle volt,a qupido pedig rendszeresen fél óra múlva lett halvány pozi..tudom az már nem számít..a dokim azt mondta, hogy csak a kimaradt után érdemes tesztelnem mert a magas lh-szint miatt is mutathat sejtelmes halvány kis vonalat..ha viszont a kimaradt mensi után lesz halvány az már bizony baba.
2010. júl. 9. 08:07
5/9 A kérdező kommentje:
A havim 2 napot késett így csináltam tesztet...a első halvány pozitív lett aztán a biztonság kedvéért csiáltam még egyet az pedig már egyértelműen negatív. És aztán megjött a havim is..
2010. júl. 9. 08:39
6/9 anonim válasza:
Ezek szerint jelezhet.
Egyébként valóban jelezhet, bár ritka, de nem lehetetlen.
2010. júl. 9. 10:15
7/9 anonim válasza:
Sajnálom. Milyen teszt volt?
2010. júl. 9. 11:46
8/9 A kérdező kommentje:
Hát majd legközelebb...
A teszt xepil volt ahogy azt mert feljebb írták nekem is halvány pozitív lett és vettem egy Gabrielle nevűt is és az pedig negatív lett
2010. júl. 9. 12:35
9/9 anonim válasza:
Ha szabályosan csinálod a tesztet, akkor olvasod le az eredmény amikor kell, 2 erős csík van rajta, akkor 99%, hogy terhes vagy, a teszt nem téved.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.