Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja Szombatra?

Ki nem várja Szombatra?

Figyelt kérdés
2019. jún. 20. 12:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
Én, 45/f
2019. jún. 20. 12:07
 2/16 anonim ***** válasza:
25%

Én mert tegnap múlt el.

16/l

2019. jún. 20. 12:27
 3/16 anonim ***** válasza:
33%

Én mert terhes vagyok 😀 Jesszus...ezek a kérdések. Majd ha nem jon meg csinalj egy tesztet...ennek 0 ertelme van.

22 hkm

2019. jún. 20. 12:41
 4/16 anonim ***** válasza:
36%
A postást?
2019. jún. 20. 13:15
 5/16 anonim ***** válasza:
81%
En sem varom. 24h4n km. ;) most mar a tiedet se varom! Drukkolok, stb!
2019. jún. 20. 13:37
 6/16 anonim ***** válasza:
65%
3. ezek a "bepörgetős" kérdések, úgy hívom őket. Egymást pörgetik be a kommentelők, hogy kinek milyen szurkája van és húha ezt meg azt érez amit eddig még soha és mennek a "drukkolok". Ennyi. Van akit ez lenyugtat a várakozási idődzakban. Engem idegesített, nem szálltam be soha.
2019. jún. 20. 15:49
 7/16 anonim ***** válasza:

3. vagyok

Jol mondod, en sem birom. A vegen mar bebeszelik egymasnak meg maguknak a tuneteket. De ha ez oket megnyugtatja akkor tolem aztan...😀

2019. jún. 20. 22:27
 8/16 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy ennyi kirekesztő választ kaptál. Mi még nem próbálkozunk, majd jövő hónaptól, de remélem, sikerül nektek! Tudom, milyen az, amikor az ember izgul, hogy vajon összejött-e. A legjobbakat kívánom 😊🙏🏻
2019. jún. 21. 06:06
 9/16 anonim ***** válasza:

3. vagyok

Bocsi de nem értek egyet. Pont amiatt, hogy arra vártok vajon sikerült e egy idő után besokall az ember mert rástresszeled magad és a végén már csak azért lesztek együtt. Ha a testedet figyeled, hogy milyen tüneteid vannak bemesélheted magadnak jópárat aztán jön a kopp ha mégsem jött össze. Nekünk az első hónapban sikerült de én nem nézegettem oldalakat, hogy ilyen olyan tünetem van e, nem írtam ki kérdéseket, nem figyeltem a naptárat, hogy jajj mikor csinálhatok tesztet stb... Ez a legrosszabb amit csinálhattok. Annyi kérdés van ilyen témában és a vége mindig a negatív teszt. Nem rossz szándékból írom. Persze ha ez titeket megnyugtat nyugodtan csináljátok de ne stresszeljetek rá :)

2019. jún. 21. 12:43
 10/16 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek mindenkitől, aki hülyeségnek gondolja a kérdésem.Csak Kiváncsi voltam, hogy ki mit érez most,egy nappal mielőtt megjönne. Nekem reggel szokott, de nem érzek semmit. Pedig ilyenkor már szokott görcsölni a hasam, de csak apró szurkálások vannak. Én is úgy gondolom,hogy biztosat csak a teszt tud mutatni a nemvárt napjàn vagy előtte aki nem birja ki, de van aki vár pár napot vagy egy hetet is mire megcsinàlja a tesztet.Én most izgulok!Nem tudom miért, pedig nem szoktam, meg olyan érzésem van (női megérzés,7.érzék) , hogy nem jött össze.Csak azért írtam mert nekem most nincsenek olyan menzesz előjel érzéseim most. Nem vagyok rágörcsölve a babára, de nem tagadom, hogy nagyon szeretném. Hiszen már idős vagyok és az első gyerek lesz. Minden választ köszönök! 😀
2019. jún. 22. 02:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!