Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek hogy reagáltak a szülei?

Kinek hogy reagáltak a szülei?

Figyelt kérdés
Akik tiniként estek teherbe, 20 év alatt, azoknak hogy reagáltak a szülei, mikor megtudták? Mi lett veletek, a babával? Apuka mit reagált?

2019. jún. 19. 10:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%

18 voltam amikor terhes lettem, anyu ugy ahogy mellettünk volt, nem mondta hogy o mit tenne, nem szólt bele.

Megtartottuk, akkor 9 hónapja voltunk együtt az apukaval.

Azóta osszehazasodtunk es van 3 gyerkőcünk , ez volt 9 éve.

2019. jún. 19. 11:58
 12/17 anonim ***** válasza:
91%

Utolsó vagyok.

Amúgy 18 évesen mar nem voltam kamasz, suliba jártam es dolgoztam, ahogy a párom is, mindent magunk fizettünk , albérlet, rezsi stb :))

2019. jún. 19. 12:00
 13/17 anonim ***** válasza:
26%

10,

A szülők a nevükre vették rész szinten legenda.

2019. jún. 19. 12:16
 14/17 anonim ***** válasza:
75%
A 13 éves kérdése kamu volt. Már törölve is lett.
2019. jún. 19. 12:23
 15/17 anonim ***** válasza:
87%

Ismerek 2 lányt is a faluban akik tavaly 13 évesen estek teherbe (egyik sem roma, az egyik kifejezetten jó családból való). Mind a kettő megtartotta. A gazdagabb családból származó lányt úgy mond kitagadták a családból mert együtt maradt a pasival aki egy drogos hippi volt.

A másik lány na ők azért hasonlóak a romákhoz, családiból élnek van vagy 10 gyerek de lehet hogy több is (nem tudom melyikek testvérek és rokonok). Na annak a lánynak elvették a gyerekét mert az élethelyzetükből adódóan valami fertőzést kapott a gyerek. Ez a két 13 éves akit én ismerek..

2019. jún. 19. 13:14
 16/17 anonim ***** válasza:
91%

#11es vagyok..

Bakker 13 évesen teherbe esni, szerintem en annyi idősen még azt se tudtam hogy keszul a gyerek 🙈😅

2019. jún. 19. 22:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva kiraknám a lányom ha ezt tenné. Ha ahhoz elég "nagy lány" volt hogy b"asszon, akkor nyilván van annyira "nagy lány" hogy gyereket vállaljon és el is tartsa. Abban a korban tanulni kell, élvezni a gyerekkort, felkészülni az életre, nem pedig anyukást játszani
2020. júl. 11. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!