Sajnos kiderűlt hogy van pár mióma nagyon rossz helyen a méhemben. Érdekelne tapasztalatok véleményetek. Leírom amit írtak. Vélemény?
Nem tudom így leírom a lényeget
A melső falban egy 17x16mm subserosus,részben intramuralis myomagöb látható,A hátsó falban egy 11x12mm intramuralis myoma göb ábrázolódik.
A melső falban a corpus-cervix határon egy 12mm myoma göb látható
Ez a lényeges egyik orvos azt mondja nem nem vészed lehet babám,másik azt hogy amíg ott van nem lehet
Nagyon félek 29éves vagyok volt már 1 vetélésem aggodom hogy nem lehet anya
Véleményetek mi?
engem igen,rossz helyen van sajnos.de egyszer sikerűlt a baba de elment 7hetesen.de örülök hogy nektek sikeretek van ,picike reményem van azért nem adom fel,de mindenhónapban a negatív teszt kikészít kicsit meghal a kelkem akkor :(
2-es mi az a lemaradás?
Nekem is csak a 8. héten derült ki, hogy miómáim vannak, amikor vérzés miatt bementem a kórházba. Nekem három is van, egy 80mm, egy 104mm és egy 25mm-es. Ezek a terhesség végi értékek, eleinte kb fele ekkorák voltak, de a hormonok "felfújták" őket. Annyiból szerencsés volt az elhelyezkedésük, hogy a baba tudott fejlődni tőlük, viszont félő volt, hogy elakad a baba, így kiírtak programcsászárra.
Azt a vérzést leszámítva normális volt a terhességem többi része (és azt sem biztos, hogy a miómák okozták). A baba tényleg kisebb lett a korához képest (39. héten műtöttek), de jól volt, és azóta szépen behozta magát.
Most nem tudom, mekkorák lehetnek a miómák, remélem, a hormonok híján összementek, mindenesetre jövő tavasszal kezdem intézni a műtétet. Engem vetéléssel nem, de koraszüléssel ijesztgettek, szóval a kistesó előtt rendbe szedetem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!