Holnap nem kellene megjönni, de az előbb egy kiskörömnyi krémes folyást fedeztem fel a bugyimon! Szerintetek mit jelent?
Figyelt kérdés
Azt olvastam,hogyha vmilyen folyásod van mensi előtt,akkor nem vagy terhes.Akkor ezekszerint ez a hónap is sikertelen nekünk? :( Éjjel a kisfiam "ráfeküdt" a cicimre,nagyon fájt,amire fel is keltem... Szurkál a cicim,bár ez lehet a mensi előjele is,de jó lenne ha nem...2010. júl. 8. 21:33
12/15 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok,teljes extázisban vagyok!!
Igen,csináltam délelőtt,és nagyon erős POZITÍV lett!!!!! :)
Köszi,h visszanéztél!
2010. júl. 11. 21:22
13/15 anonim válasza:
Jíháááááááááá:)) mondtam én ,hogy a folyásra nincs mit adni, mindenkinek más:)) és nagyon nagyon örülök, hogy pozit teszteltél:)) Gratulálok:))))
14/15 anonim válasza:
21:16-os vagyok.
Én is gratulálok!!!Kellemes baba várást és könnyű szülést kívánok.
Ja és ami a legfontosabb egészséget!:D
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,még mindig alig hiszem.Jól vagyok,de enni nem kívánok.Remélem nem lesz baj.... Inni viszont sokat iszok!
Mindenkinek mielőbbi pozi tesztet,boldog babavárás,és örömteli terhességet kívánok!
2010. júl. 13. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!