Miért szerenték ennyire teherbeesni?
Egyszerūen nem tudom kiverni a fejembõl ezt az egész teherbeesés dolgot. 18 éves (lány) vagyok, jövõre érettségizem, a barátommal két éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, soha nem veszekszünk, fél éve el is vagyok jegyezve.
Tudom jól, hogy nem szabad teherbe esnem, és még nem is szeretnék érettségi elõtt, sõt egyetemre is mennék.
Valamiért folyton egy babán gondolkodom, elképzelem magam pocakkal, babakocsival, pedig tudom jól hogy mem szabad teherbe esnem, és nem is vagyok rá felkészülve, nem vagyok elég érett hozzá, azt meg nem akarom, hogy anyámék neveljék a babát
Egyszóval, tudom hogy nem kéne teherbe esnem, sõt nem is akarok (ezzel mondjuk ellentmondok magamnak), de egyszerūen nem tudom kiverni a fejembõl a babát.
Mit kéne tennem, hogy végre kiverjem a fejembõl az egészet. Egyáltalán miért akarok ennyire babát?
Lehet, hogy hormonális, mert 18-21 éves korom között én is majdnem megvesztem egy babáért. Ez akkor hagyott alább mikor suli után elköltöztem otthonról és a saját lábamon kellett megélnem. Akkor jött egy kisebb pofon, hogy előbb nekem kell felnőnöm ahhoz, hogy családom legyen.
Szerencsére ez az időszak is eljött, szóval türelem :)
Azért, mert még nincs gyereked és pillanatnyilag a babázást is csak rózsaszín cuki ködön át látod.Ha volna meg azért sírnál, hogy mert erről és arról maradtál le és mellé még a pasid is elhagyott.
Írod, hogy nem vagy érett hozzá.Várd is meg míg oda érsz, hogy azt érzed készen állsz rá, mert a gyerekvállalást sem érdemes elkapkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!