Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért szerenték ennyire...

Miért szerenték ennyire teherbeesni?

Figyelt kérdés

Egyszerūen nem tudom kiverni a fejembõl ezt az egész teherbeesés dolgot. 18 éves (lány) vagyok, jövõre érettségizem, a barátommal két éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, soha nem veszekszünk, fél éve el is vagyok jegyezve.

Tudom jól, hogy nem szabad teherbe esnem, és még nem is szeretnék érettségi elõtt, sõt egyetemre is mennék.

Valamiért folyton egy babán gondolkodom, elképzelem magam pocakkal, babakocsival, pedig tudom jól hogy mem szabad teherbe esnem, és nem is vagyok rá felkészülve, nem vagyok elég érett hozzá, azt meg nem akarom, hogy anyámék neveljék a babát

Egyszóval, tudom hogy nem kéne teherbe esnem, sõt nem is akarok (ezzel mondjuk ellentmondok magamnak), de egyszerūen nem tudom kiverni a fejembõl a babát.

Mit kéne tennem, hogy végre kiverjem a fejembõl az egészet. Egyáltalán miért akarok ennyire babát?

2019. jún. 16. 12:25
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Nálam ez már 13 évesen eljött. De tudtam hogy majd huszon évesen, ha a körülmények jók lesznek, akkor lehet gyermekem, addig pedig játékkal játszottam. 😂 Mondjuk szerintem azt neked már nem kéne. 😂😂
2019. jún. 16. 12:28
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Ez normális érzés, és jó, hogy tudod, hogy még nem állsz készen rá. Én a helyedben bébiszitterkedést hirdetnék a nyárra, hátha valaki alkalmazna és tudnál gyerekekkel lenni egy kicsit. Ez talán segítene valamennyire.
2019. jún. 16. 12:28
 3/8 anonim ***** válasza:
58%

Lehet, hogy hormonális, mert 18-21 éves korom között én is majdnem megvesztem egy babáért. Ez akkor hagyott alább mikor suli után elköltöztem otthonról és a saját lábamon kellett megélnem. Akkor jött egy kisebb pofon, hogy előbb nekem kell felnőnöm ahhoz, hogy családom legyen.

Szerencsére ez az időszak is eljött, szóval türelem :)

2019. jún. 16. 13:06
 4/8 anonim ***** válasza:
26%

Azért, mert még nincs gyereked és pillanatnyilag a babázást is csak rózsaszín cuki ködön át látod.Ha volna meg azért sírnál, hogy mert erről és arról maradtál le és mellé még a pasid is elhagyott.

Írod, hogy nem vagy érett hozzá.Várd is meg míg oda érsz, hogy azt érzed készen állsz rá, mert a gyerekvállalást sem érdemes elkapkodni.

2019. jún. 16. 13:19
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Mert az van a fejedben, hogy terhesen az ember mennyi figyelmet kap és az milyen jó. Plusz nem neveltél még gyereket... vannak szép részei de hatalmas szívás is, rengeteg lemondással. Ha most lesz gyereked, nem tudsz elkezdeni dolgozni... nulla munkatapasztalattal meg végzettség nélkül eléggé kiszolgáltatott helyzetekbe lehet kerülni...
2019. jún. 16. 20:50
 6/8 anonim ***** válasza:
34%
Nálam is volt egy ilyen időszak 23 éves koromban. De pár hónapnál nem tartott tovább. Munkahelyi, egészségügyi gondok miatt elillant ez az érzés. Más vált fontosabbá számomra. Amúgy szerintem ez természetes dolog, a hormonok dolgoznak. :)
2019. jún. 16. 20:56
 7/8 khniki ***** válasza:
43%
Mert vágysz egy gyerekre. Teljesen normális női ösztön. Én is fiatalon szerettem volna szülni, de az élet nem így hozta, 34 vagyok, most várom az első babámat. Bár sokszor fájdalmas volt látni, ahogy mások körülöttem már családot alapítanak, egy percig sem bánom, hogy nálam csak most jött el ennek az ideje. Rengeteg csodaszép dolgot éltem meg, ami kár lett volna, ha kimarad.
2019. jún. 18. 14:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Én 16 éves korom óta vagyok így. Most 19 vagyok, dolgozom.Mi 4 éve vagyunk együtt. Én is nagyon szeretném,de nagyon korai lenne. Szerintem 24-25 éves korban már tök jó lenne.
2019. jún. 19. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!