Mikor teszteljek ha csak 25-ös tesztem van?
28-napos fogamzásgátló után az első ciklusom (már volt rendes vérzésem) fog.gátló előtt 33 napos volt.
28 napos szerint 2 napot késik, 33 napos szerint vasárnap nem kellene megjönnie.
A hasam alja hétfő óta fájdogál. Ha a baba miatt fájdogálna, mikor mutatná ki egy 25-ös teszt?
Jövő hétfőn? Vagy várjam meg míg késik 1 hetet vagyis jövő szerdán, vagy jövő vasárnap?
Igen, szeretnénk babát, tervezzük, és többször is voltunk együtt. Nem hőmérőzök nem ovutesztelek. Együtt vagyunk ha megkivánjuk egymást.
Ja és 2 lányom van, menses előtt nem fájt így a hasam alja sose, (csak megjön és megy, megjön érzésem sincs sose azt se tudom milyen az 😁) csak 1x fájt így az első lányomnál de akkor erősebben.
Ha addig nem jön meg, melyik nap mutatná ki tutira ha csak 25-ös tesztem van?
Itt nincs olyan bolt, páromnak meg meg se említem mert akkor 100%-ra hinné hogy sikerült.
Sajnálom kedves Kérdező 😣 (én is pont így jártam...6 nap késés után jött meg nekem)
Új hónap, új élvezetes próbálkozás, új remény 😁😘 (nekem első baba lenne, 2. próbálkozós hónap)
Sajnálom!
Én már most tudom, hogy nagyon csalódott leszek.
Nem tudom hányas válaszoló vagyok(3. babát tervező)
Nagyon drukkolok nektek is!!! 💕
Remélem mindhárman büszkén mondhatjuk hogy 2 csíkunk van a teszten! 😊 💕
3. babát tervező vagyok.
Tudom, lehet rossz teszt, kémiai blabla, lesz ami lesz.
Drukkolok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!