Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor teszteljek ha csak...

Mikor teszteljek ha csak 25-ös tesztem van?

Figyelt kérdés

28-napos fogamzásgátló után az első ciklusom (már volt rendes vérzésem) fog.gátló előtt 33 napos volt.

28 napos szerint 2 napot késik, 33 napos szerint vasárnap nem kellene megjönnie.

A hasam alja hétfő óta fájdogál. Ha a baba miatt fájdogálna, mikor mutatná ki egy 25-ös teszt?

Jövő hétfőn? Vagy várjam meg míg késik 1 hetet vagyis jövő szerdán, vagy jövő vasárnap?

Igen, szeretnénk babát, tervezzük, és többször is voltunk együtt. Nem hőmérőzök nem ovutesztelek. Együtt vagyunk ha megkivánjuk egymást.

Ja és 2 lányom van, menses előtt nem fájt így a hasam alja sose, (csak megjön és megy, megjön érzésem sincs sose azt se tudom milyen az 😁) csak 1x fájt így az első lányomnál de akkor erősebben.

Ha addig nem jön meg, melyik nap mutatná ki tutira ha csak 25-ös tesztem van?

Itt nincs olyan bolt, páromnak meg meg se említem mert akkor 100%-ra hinné hogy sikerült.

2019. jún. 14. 19:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Sajnálom kedves Kérdező 😣 (én is pont így jártam...6 nap késés után jött meg nekem)

Új hónap, új élvezetes próbálkozás, új remény 😁😘 (nekem első baba lenne, 2. próbálkozós hónap)

2019. jún. 21. 12:36
 22/25 anonim ***** válasza:

Sajnálom!

Én már most tudom, hogy nagyon csalódott leszek.

Nem tudom hányas válaszoló vagyok(3. babát tervező)

2019. jún. 21. 19:55
 23/25 A kérdező kommentje:

Nagyon drukkolok nektek is!!! 💕

Remélem mindhárman büszkén mondhatjuk hogy 2 csíkunk van a teszten! 😊 💕

2019. jún. 21. 22:39
 24/25 anonim ***** válasza:

[link]

3. babát tervező vagyok.

Tudom, lehet rossz teszt, kémiai blabla, lesz ami lesz.

Drukkolok mindenkinek!

2019. jún. 22. 09:14
 25/25 anonim ***** válasza:
24-es, tényleg ennyire nem örül a babának a férjed? Nem volt elég kérdést kiírni, hogy gratulációkat gyűjts? Ez nagyon szomorú.
2019. jún. 22. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!