A híg fehér nedv, vizes folyásnak tekinthető, ami a menstruációt jelzi?
Szóval két napja van, hogy mikor reggel megnézem és nedves vagyok, de olyan fehéres kissé krémes jellegű is. Össze is áll néhol, de inkább híg. A fehérneműmön nem látszik egésznap, így vizes érzésem nincs. Mégis érzem hogy az egész nemi szervem nedves, a hüvelybejáratnál a nedv pedig fehéres. Dec. 10 vagy 11-én kellene megjönnie, amit nem várok :).
Szóval a kérdés az, hogy ilyen nedv, folyás mellett inkább a menstruáció valószínűsíthető vagy remény?
Egyéb tünet: tegnap fájt nyomásra a mellem (ma nem érzem), és kb. 8 nappal ezelőtt úgy 4 napon keresztül alhasi feszülésem volt és puffadás, és nagyon nagy lustaság, most ezt sem érzem. Ma éreztem először, hogy volt ilyen álomkór rajtam. De ez lehetett az idő is. A hőm szájban 36,9 fok. Peteérés elviekben nov. 27-én volt. Mi a véleményetek? Tegnap reggelt teszteltem ami negatív, tudom korai volt, de reggel úgy ébredtem hogy azt álmodom, hogy tesztelek, így teszteltem. Mikor teszteljek szerintetek (ha nem jön meg)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!