Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A híg fehér nedv, vizes...

A híg fehér nedv, vizes folyásnak tekinthető, ami a menstruációt jelzi?

Figyelt kérdés

Szóval két napja van, hogy mikor reggel megnézem és nedves vagyok, de olyan fehéres kissé krémes jellegű is. Össze is áll néhol, de inkább híg. A fehérneműmön nem látszik egésznap, így vizes érzésem nincs. Mégis érzem hogy az egész nemi szervem nedves, a hüvelybejáratnál a nedv pedig fehéres. Dec. 10 vagy 11-én kellene megjönnie, amit nem várok :).

Szóval a kérdés az, hogy ilyen nedv, folyás mellett inkább a menstruáció valószínűsíthető vagy remény?

Egyéb tünet: tegnap fájt nyomásra a mellem (ma nem érzem), és kb. 8 nappal ezelőtt úgy 4 napon keresztül alhasi feszülésem volt és puffadás, és nagyon nagy lustaság, most ezt sem érzem. Ma éreztem először, hogy volt ilyen álomkór rajtam. De ez lehetett az idő is. A hőm szájban 36,9 fok. Peteérés elviekben nov. 27-én volt. Mi a véleményetek? Tegnap reggelt teszteltem ami negatív, tudom korai volt, de reggel úgy ébredtem hogy azt álmodom, hogy tesztelek, így teszteltem. Mikor teszteljek szerintetek (ha nem jön meg)?

2007. dec. 7. 16:53
1 2
 11/11 anonim válasza:
Enis ide találtam ugyan ezek a tünetek csak még+ 1 hete pici rózsaszín folyás volt ami csak wc papíron látszódott.. ma kellene meg jönnie remélem nem fog...
2021. szept. 28. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!