Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 hetesen, reggel enyhe...

6 hetesen, reggel enyhe barnazással menjek dokihoz?

Figyelt kérdés

Ma reggel úgy keltem, hogy nagyon enyhe barna folyásom volt. Hozzá kell tennem, este sokat sétáltam lefekvés előtt. A nődokimat felhívtam, azt mondta pihenjek és nezzuk meg mi lesz később, ugyanis nincsenek gorcseim sem. Szerinte a séta, plusz a terhesség elején belefer...

Szerintetek igaza lehet? Vagy keressek fel még ma másik dokit?

2019. jún. 9. 09:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 8 hetesen barnáztam, épp csak egy picit, de azt viszont majd két napig. Görcsöltem is néha néha. Az orvos ugyan azt mondta mint neked, szedtem magnéziumot meg pihentem. Jelenleg 33 hetes vagyok :) De ha nagyon izgulsz menj be inkább az ügyeltre.
2019. jún. 9. 13:36
 12/17 anonim ***** válasza:
66%
Nekem is volt kevés,nem akartam kockáztatni,elmentem,minden oké volt.Írt fel utrogestant.
2019. jún. 9. 14:49
 13/17 anonim ***** válasza:
Javasolom neked, hogy ha ennyire nem bízol az orvosodban, akkor nyugodtan válts olyanra, akinek hiszel. És ne azzal foglalkozz, hogy itt mit írnak, hidd el, hogy az orvos nem hiába tanulta évekig, amit csinál. Keress olyat, akiben bízol! Drukkolok, hogy ne legyen semmi baj!
2019. jún. 9. 17:22
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget, képzeljétek hogy jártam!

Bementünk a férjemmel az ügyeletre, megvizsgáltak, de mivel nem látott a fehér folyáson kívül mást, azt mondta feleslegesen nem csinál ultrahangot, különben is az elején kb minden 2.várandos nő ezen átesik, és nyugodjak le, 2 hét múlva esedékes új ultrahang, addig pihenjek, és ezt igen lekezelő stílusban. Igyekszem nem szét stresszelni magam a 2 hétben...

Köszönöm a tanácsokat!

2019. jún. 9. 17:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán voltál már UH-n, ahol megállapították, hogy élő terhesség? Csak mert 6 hetesen sokaknak még szívhang sincsen. Meddig tartott volna megcsinálni egy ultrahangot az ügyeletesnek, gyökerek ezek... Nézd én remélem, hogy minden rendben van veled, de azt tudom, hogy én semmi pénzért nem hagytam volna így lerázni magam. Nekem sem láttak vért, még csak folyást sem, én sem görcsöltem, mégis elvetéltem.
2019. jún. 9. 18:20
 16/17 A kérdező kommentje:
5 hetesen volt az első, de akkor még csak szabályos petezsák volt, amire a nőgyógyász azt mondta,hogy korai terhességnél nem is kell mást várni, 2 hét múlva többet látunk, és hallunk. Ezért volt az ügyeletes is bunkó gondolom. :(
2019. jún. 9. 18:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Másik kórház másik ügyelettel?

Nem ijeszteni akarlak, de az első terhedségemnél volt rózsaszínes folyásom, és sajnos ő annak ellenére is elment, hogy nekem normális dokim van és rendesen ellátott.

Most a második teljesen normális és panaszmentes. 35. héten járok.

2019. jún. 10. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!