6 hetesen, reggel enyhe barnazással menjek dokihoz?
Ma reggel úgy keltem, hogy nagyon enyhe barna folyásom volt. Hozzá kell tennem, este sokat sétáltam lefekvés előtt. A nődokimat felhívtam, azt mondta pihenjek és nezzuk meg mi lesz később, ugyanis nincsenek gorcseim sem. Szerinte a séta, plusz a terhesség elején belefer...
Szerintetek igaza lehet? Vagy keressek fel még ma másik dokit?
Köszönöm a segítséget, képzeljétek hogy jártam!
Bementünk a férjemmel az ügyeletre, megvizsgáltak, de mivel nem látott a fehér folyáson kívül mást, azt mondta feleslegesen nem csinál ultrahangot, különben is az elején kb minden 2.várandos nő ezen átesik, és nyugodjak le, 2 hét múlva esedékes új ultrahang, addig pihenjek, és ezt igen lekezelő stílusban. Igyekszem nem szét stresszelni magam a 2 hétben...
Köszönöm a tanácsokat!
Másik kórház másik ügyelettel?
Nem ijeszteni akarlak, de az első terhedségemnél volt rózsaszínes folyásom, és sajnos ő annak ellenére is elment, hogy nekem normális dokim van és rendesen ellátott.
Most a második teljesen normális és panaszmentes. 35. héten járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!