Volt, akinek vetélés után a következő terhessége problémamentesen zajlott? Mennyi idővel később esett teherbe ismét?
Sajnos épp egy missed ab műtét előtt állok, és nagyon félek, hogy sikerül-e utána újra teherbe esnem, illetve hogy mennyi időbe fog telni, és minden oké lesz-e... 9 hónapja vártunk erre a babára, de sajnos nem fejlődött tovább a petezsák. :(
Tudnátok biztatni kicsit a saját tapasztalatokkal? Tudom, hogy mindenki más, és hogy ami valakinek úgy alakult, nem feltétlenül lesz nekem is ugyanúgy, de jó lenne kevésbé elkeseredve nekivágni a holnapnak. :(
Köszönöm szépen!
22/N
Tavaly április 30-án volt missed ab, 8 hetes bébivel. Testileg "semmi" nem volt az egész, lelkileg viszont teljesen kikészültem. Három ciklus pihenőt javasolt a doki a próbálkozással, és rájöttem, hogy a fejemben kell nagyon nagy rendet tenni. November 12-én 29. napon pozitívat teszteltem. Azóta is minden rendben, most járunk a 34. héten.
Törődj sokat magaddal, foglalkozz olyan dolgokkal amik boldoggá tesznek.
Sok sikert!
Nagyon köszönöm!
És gratulálok mindenkinek az egészséges babákhoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!