Hőmérséklet ingadozás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most már 4. napja, hogy a hőm reggel 36,6 délután 36,9-37 és ez nem változik..
az alaphő 35,8. Szerdára várom. Ha mensi következik akkor lejjebb fog menni a hőm? És ha terhesség akkor stagnál?
2019. jún. 2. 10:17
1/4 anonim válasza:
Szia.
Ha terhesseg all fent akkor folamatosan 37 fok körül vagy akar fölé is mehet a hő(eg, enenkent változó)
Viszont ha elkezd lecsokkenni es vissza all az alap ebredesi hore, akkor megjon a mensi. Bar van hogy leesik a ho de megint tehesseg all fent, ds ez a ritkabb eset:)
2/4 anonim válasza:
Illetve annyit elott elfelejtettem, hogy a napközbeni hőmérsékletet sokminden befolyasolja, az nem mervado. A reggeli ebredesi hőmérséklet a mervado:)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :)
Kiváncsi leszek az eredményre :)
2019. jún. 2. 14:47
4/4 anonim válasza:
Szia. M
Miujság?
En nekem tegnap volt 36,4 a hőm ma 36,8.Voltam a dokimnal is, endometrium(mehnyalkahartya) 13 mm, de dajna nincs erett tüszőm, csak 1 db 8mm x 10mm es :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!