Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem lehetek terhes?

Ugye nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Ma feküdtünk le eloszor a baratommal,fájt de kicsit jobb lett viszont o nagyon hamar elment. Nem szólt nekem és én meg az ovszeres peniszet odadorzsoltem a csiklomhoz meg be akartam dugni de nem dugta be/én nem tudtam akk h elment/ viszont mikor mondta h vége,akk megneztuk és nem volt sehol se lyukas a gumi meg sehol se folyott,csak ugye az óvszer anyagan levő ilyen nedvességet éreztük ami ilyen epres illatú volt tehát nem folyott a sperma. Így lehetek terhes? Vagy csak beparázom?
2019. jún. 1. 18:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném hogy terhes vagy. De azért mond meg a liliomtipródnak, hogy máskor ne nagyon dugdossa oda a telizsákot, mert ha nem figyeltek, kifolyhat.
2019. jún. 1. 18:47
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Ha ma feküdtetek le akkor hogy lehetnél máris terhes? Drága Isten gyere le! :D
2019. jún. 1. 18:49
 3/8 anonim ***** válasza:
95%

Hány éves vagy 10?

Síkosító a neve egyébkent annak a nedvességnek amit éreztél.

De adnék egy tanácsot

Ne szexelj még!

2019. jún. 1. 19:17
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

Igazából első alkalomtól is teherbe lehet esni, ha életépes spermiumok bejutnak és megtermékenyítik a petesejtet.

De ha nem jutott be sperma a phuntzee-dba és nem pont abban a peteérési ciklusban vagy, amikor termékeny vagy, akkor nem estél teherbe.

2019. jún. 1. 19:40
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Mi az a folyott.. az istenke aldjon meg
2019. jún. 1. 20:20
 6/8 anonim ***** válasza:
72%
Az a nedvesség vagy a síkosító, vagy a te nedved. Ha nem folyt ki, márpedig azt írod, nem, akkor nem eshetsz teherbe.
2019. jún. 1. 20:58
 7/8 anonim ***** válasza:
85%
Na, bezzeg azt tudod hova kell dörzsölni...
2019. jún. 1. 21:10
 8/8 anonim ***** válasza:
76%

Valaszolok, ne legyetek mar ennyire bunyikok. Inkabb kerdezzem butasagot es nyugtassuk meg (ne alazzuk!), mint hogy hulyeseget csinal, egy honap mulva meg itt kerdezi, hogy mehetne anortuszra szuloi engedely nelkul.

Kerdezo. Ha a sperman kivulrol is latsz nedvesseget az vagy te vagy, vagy a sikosito. Ha nagyon parazol es biztosra akarsz menni, aktus utan tolts vizet a gumiba. Ha lyukas, latni fogod. Nem tul romantikus, de ennel biztosabb nem leszel.

Amugy ne aggodj ennyire. Vedekezz rendesen, de nem kell tulparazni, mert akkor megorulsz.

2019. jún. 1. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!