Akinek a családja nem örült a terhességnek, az miben nyilvánult meg? Kiderült az oka?
Az elsőnél após megkérdezte, jol meggondoltuk mi ezt? De ezt ilyen semleges arccal, aztán berúgott az uh képpel a kezében.
A másodiknál anyám kérdezte, hogy nem korai meg a kistesó? 5 éves volt a nagy.
Mi 5 éve voltunk együtt amikor terhes lettem.Terveztük is.Elmondtam anyumnak,a reakcioja:uuuuuuriiiiisteeen,de minek,hova,mi lesz.Meg mondott pár dolgot de azt nem halottam a sokktol.
Olyan "jo" a kapcsolatuk a fiammal hogy csokolomot köszön neki a saját unokája.Már 5 éves lesz a fiam de eddig 1 x vigyázott ra 15 percet.
Nálunk az én szüleim testvérem imádják a fiunkat. A férjem anyja gyakorlatilag lecarja sőt még ocsmányságokat írt a fiunk újszülött fotójához. (Le is lett tiltva) Mondjuk párommal sem bánt különbül az az alkohololista. Engem is gyűlöl, annyira hogy nem látott még soha az 5 év alatt, mert én egy k.. vagyok
😅 Férjem az apját gyerekként látta utoljára az azt sem tudja, hogy nagypapa, de őt sem hatná meg a történet. Párom féltestvére egy kamasz labilis kislány szóval ő most a saját életét igyekszik elcseszni nem foglalkozik semmivel.
Tágabb család nem vagyunk jóban anyám testvére amikor szóltunk neki mert vele jóban voltunk, legalábbis addig a napig. Közölte, hogy a nyomorral szülök fiatalon (24) . Még nem is gratulált... Nem szültem nyomorral mindent megkap a gyermekünk dolgozó emberek vagyunk, de ő tőle ezt kaptuk... Szóval nem vagy egyedül. Az ok minket sem szivlelnek vegyes a társaság. Egyedül anyukám apukám és a tesóm imádják a kisfiunk
a fiunk is imádja őket. De nekünk ez így jó. 🙂
Az 1. babanal tesomek mondtak hogy elvisznek ok abortuszra... na mondom engem biztos nem, ez a baba a mi gyerekünk, es meg fog születni. Kb 7 hónapos koromig ellenségesek voltak, csesztettek hogy koltozzunk el a közös alberletbol stb. Aztan utána elfogadtak hogy ez van, mi külön tudtunk költözni es azóta velük jo a kapcsolat.
2. babanal talán nem volt semmi negatívum 🤔
3. babanal anyósom megmondta hogy nem kell az nekünk, neki is 2 gyereke van, az ugy a tökéletes!
A noverem meg csak röhögött hogy nem vagyok százas, hogy az első kettő eleven gyerek melle be merek vállalni megegyet 😃🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!