Fogamzàsgatló tabletta abbahagyasa utàn hogy alakult a memsitek, összevissza?
4 honapja hagytam abba,az első mensi 35napra ès a következő is igy jött meg.Nem volt tul sok, de elkönyvelhető annak. ☺
Viszont most 43.napja semmi. Van ilyen, hogy kettő szinte normal és utana meg nem akar megjönni? Normalis?
Ugyan a terhesseg is szoba jöhet,de mèg nem teszteltem és igazabol az időnkenti mellbimbo "bizsergesen"kivul semmi màst nem érzek.
lekopogom nekem megjött abbahagyás után 24 napra és most be is állt annyira
de nekem kiderült hogy IR-em is van mellette
160 ch diéta,mozgás heti 3x szoktam vagy futni megyek vagy otthon tornázom,inofolocit szedem,ja meg Clostilbegytet kaptam,(járok peteérés követésre 13.14napon) 3 hó múlva kell menjek újabb cukor terhelésre,mert most még nem kaptam gyógyszert az IR-re,és remélem most sem fogok
viszont hónapok óta meg volt az első normális ciklusom,hála a diéta+mozgás kombónak :)
ja szedek még D3-at is mert az is kicsit gyenge érték volt meg szedek mellé C,E,Bkomplex,Omega3 vitamint pluszban
Decemberben hagytam abba a foggátlót 8 év után. Az első 3 hónapban 28-32 napos ciklusaim voltak, azóta beállt 29 napra. Ez az első próbálkozós hónapunk.
A dokim szerint kb 3 hónap/fél év alatt rendeződik/rendeződnie kell/kellene a ciklusnak. Sztem 1 ilyen ciklus még belefér, még egy ilyennél mondjuk én már dokihoz fordulnék a biztonság kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!