Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aktus után mikor mutathat a...

Aktus után mikor mutathat a teszt legkorábban pozitívat?

Figyelt kérdés
Az X-Epil tesztre gondoltam.
2010. júl. 7. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnos a tesztek csak a 10nap után mutatják (a legérzékenyebbek) a többi pedig 14-15naptól,

nekem a 10. napon lett halvány pozitív 10-es érzékenységűvel!:):):)

2010. júl. 7. 18:22
 2/4 anonim ***** válasza:
2010. júl. 7. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:

A legérzékenyebb sem minden esetben mutatja ki 10 nap után, ugyanis a beágyazódás átlagosan 12 nap. Ennek ellenére persze van, akinek 10 napon belül ágyazódik be, de olyan is, akinek két hét kell hozzá.

Szerintem az aktus után két héttel tesztelj, előtte adhat tévesen negatív eredményt is.

2010. júl. 7. 18:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez nem attol fugg hogy mikor van az aktus hanem attol hogy mikor van az ovulaciod! Lehettek ti egyutt ovu elott 4 nappal is, a spermak eletben maradnak es megvarjak a petesejtet, onnantol van az osztodas. A petesejt nem nagyon var a spermakra, az sak kb 24 oraig el.
2010. júl. 7. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!