Clostilbegyt-et írt fel a nőgyógyászom. A menstruáció 3. napján kell elkezdenem, napi 2x1-et. Mikor kezdjem szedni?
Tegnap meg is jött,de még ma is csak barnás...
Így most mikortól számoljam a menzesz első napját?
És mi van,ha végig csak ilyen lesz?Akkor számolhatom első napnak a mait?
Ki volt hasonló helyzetben, és aki volt,mit csinált?
Ahogyan az első írta, amikor az ún. fényes, piros vérzés megjelenik, az az első nap, a clostilbegyt szedésekor is azt kell elsőnek venni.
Elvileg normális menzesznél kell lennie piros/bordó vérnek is, ha nincs, akkor az nem normál menstruáció, ott valami hormongond lehet.
Első vagyok, én is megkérdeztem ugyanezt,aztmondta az orvosom akkor,hogy ha több mint egy hétig nem jön meg a normális vérzés akkor menjek vissza. De 3-4 napig tartott utána meg is jött rendesen.
Egyébként mire kaptad a clostit?
vagy is miért nincs peteérésed,amiért kaptad a gyógyszert??*
:D szóval érted remélem mit akaarok kérdezni
Missed ab műtétem volt 3 hónapja..Ikrekkel voltam terhes.Azóta teljesen felborult a szervezetem, norcoluttal hozta meg az orvosom 6 hétre rá (akkor 3 napos menzeszem volt),és vártuk a következőt,mert már akkor mondta a doki,hogy ha nem jön meg,újra norcolut.Akkor felírta aClostylbegit-ér.Már azt hittem nem jön,de a 40. napra megérkezett nagy nehezen.A terhesség előtt 28 napos,óramű pontosságú ciklusaim voltak.
Tehát a lényeg,hogy szeretnénk még babát,ezért kell szednem. 😊
Első vagyok megint,először is sajnálom drága ami történt :(
Nekem már első ciklusban hatott a clostil,(igaz baba nem lett még)mivel hónapok óta meg volt az első 28napos pontos ciklusom, mint a fogamzásgátló előtt ahogyan volt
Én nagyon hiszek benne:):)
Én is nagyon bízom..
Remélem,sikerül teherbe esned 😊
Érzel valamilyen mellékhatást ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!