Mit jelenthet, hogy a peteérésem óta minden reggel enyhe hányingerem van, néha még este is?
És 5 napja, szintelen, néha fehéres folyásom van, inkább vizes jellegű.
Jelent ez a két dolog bármit is? Egy hét múlva (nem) kellene megjönnie.
A peteérés utáni hányinger csalóka tünet, hisz az még nem egyenlő a terhességgel, aminek legalább két hét mire lezárul a folyamata (a beágyazódással bezárólag). Ha nagyon vágysz már babára, akkor tudatalatt is felerősítheted ezt a tünetet, ami talán korábban is volt mindig, de nem figyeltél rá.Én a hormonális változásokra gondolnék, hiszen a peteérés is egyfajta kémiai folyamat a szervezetben, ami bármi egyéb melléktünetet is produkálhat, sajnos minden háttértényező nélkül.A vizes folyás inkább a mensire utal.
Én 3 hétig viseltem minden tünetet magamon, de olyan erősen, hogy néha dolgozni se bírtam menni, és végül mégsem voltam terhes. Mikor már biztos volt, hogy nem sikerült, akkor 2 nap alatt minden kellemetlen tünet egy csapásra elmúlt. Sajnos, ez az idegek játéka, ahol az erős vágy egy gyerek után, felülírja a természet törvényeit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!