Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, akinek terhesség...

Van olyan, akinek terhesség elején még volt menstruációja?

Figyelt kérdés
Pedig akkor elvileg már terhes volt...

2019. máj. 23. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

Létezik ilyen és van olyan is, hogy több hónapig még van menstruáció utána.

Viszont a terhességnek nem ez az egyetlen jele.

2019. máj. 23. 13:09
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Nekem volt. Kicsit meg volt zavarodva előtte a ciklusom így fel sem vettem hogy csak 3 nap volt. Viszont időre jött. Mikor elmentem az orvoshoz (rá 2 hétre mert gyanús tünet miatt teszteltem pozitívat) azt mondta H nem létezik hogy én még akkor menstruáltam mert 5-6 hét körül van. A beágyazódás után a másik oldal még levált. Ezzel magyarázta
2019. máj. 23. 14:04
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Nekem megjött ma , de sokkal kevesebb és nem faj a hasam. Nem tudom reménykedjek-e. Nálad kérdező , mi a helyzet ?
2019. máj. 23. 14:09
 4/5 anonim ***** válasza:
86%
Nőgyógyászom felesége háromszor is menstruált terhesen. Kevesebb se volt neki, semmi változást nem érzékelt. Hányingere volt ugyan, de még a férje se gondolt rá, hogy terhesség miatt. 12 het körül vették észre, hogy terhes.
2019. máj. 23. 14:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Létezik ilyen, de nem olyan gyakori, mint ahogy az itteni kérdezők gondolják (megjött, de csak 3 napig, lehetek terhes? - ma már legalább 4 ilyen kérdés volt)
2019. máj. 23. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!