Érdemes tesztelni? Vagy várjak még par napot?
Figyelt kérdés
Nekem mindig 26-27 naposak a ciklusaim. Nagyon rég óta tervezgetjük a babát. Ma már 2. Napja késik. 1 hete(mint minden mensi elott) fajt a mellem,derekam. A menstruaciot a mellfajdalom vegig szokta kiserni. Ma reggel szinte alig fajtak,pedig a tobbi nap pokoli volt. Néha napkozben van az a “meg fog jonni” érzés,de semmi. Szerintetek?2019. máj. 22. 11:55
1/10 anonim válasza:
Hát van akinek kimutatja, van akinek nem. Amúgy ha már késik tök felesleges várni. Oly mindegy, hogy negatív a teszt vagy meglátod a vércseppet, a csalódás ugyanaz lesz így is úgy is. Ha meg pozitív, legalább megtudtad :)
3/10 anonim válasza:
Simán tesztelhetsz! Megy a drukk! 🙂
4/10 anonim válasza:
Egy normális teszt már kimutatja.
6/10 anonim válasza:
Nem kell hogy "normális" legyen a teszt.én mindkét terhességemnél egy sima olcsó,25-ös teszttel teszteltem,délután,2 nap késés után.szinte előbb jött a tesztcsík mint a kontroll,mindkét alkalommal.
7/10 anonim válasza:
Mert neked épp mázlid volt, utolsó, de nekem az XEpil még egy hét utáni is negatív volt. Azóta 4 éves nagyfiú.
8/10 anonim válasza:
Nekem legutóbb 6 napot késett. Mindíg pontos! Kis barnázás 31.napon utánna semmi,két nap mulba megint. Nem teszteltem a sok korábbi negatív után. Soha nem jártam így. Már kezdtem magam beleélni de a 35. napon megjött. :( Tesztelj már biztos mutat. Nagyon-nagyon Szurkolok!
9/10 anonim válasza:
X epil tesztel nekem a nemvárt napján kimutatta
10/10 anonim válasza:
Én 25 napos ciklussal a nem várt napján teszteltem halványan pozitívat. Nekem sosem szokott késni szóval sejtettem, hogy sikerült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!