Na most terhes vagyok vagy sem?
Már volt egy kérdésem ezelőtt akkor mind úgy láttuk hogy pozitív. Igaz időn túli pozitív teszt volt de az. Ez volt csütörtökön, azóta csináltam többféle tesztet hol halvány csík lett hol semmi. Na oké gondoltam biztos nem lehetek terhes, de közben meg olyan erős várandós tüneteim vannak hogy na.. Két gyerekem van felismerem a különbséget. Tegnap reggel csináltam tesztet ami először semmi, 10p körül halovány, du pozitív. A csík színes nem száradási, szerintem ilyenre nem szárad, negatívban is látszik. Hőm fent van. Orvos meg nem néz meg csak jövő héten...most mi van. Ki járt hasonló cipőben? A NEM várt napjan vol vérzésem, sima piros, ami 1 napig tartott. Azóta ilyenek a tesztjeim.
A predictor vizeletsugaras.
A 3 csepp pisis a Gabriel?!
Eg es fold a jet teszt, de mindegyik nagyon jo!
Amugy 3mp nem tul keves?! Leget ben tudott vegigfutni a szinezianyag, ezert mosodott szet, mint irtam nekem akkor lett ilyen, ha elazott v tul keves ideig erte a vizelet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!