Köszi! :) Én is nagyon drukkolok Neked! Olyan könnyű elhatározni, hogy nem fogunk tesztelni. De látom lelki szemeim előtt, ahogy jövőhéten már a DM-ben vagy a Rossmannba vadászom a teszteket és idő előtt ellövöm őket. :D
2019. jún. 6. 20:38
32/95 A kérdező kommentje:
Ez a tesztelgetés is izgalmas, van aki meg tudja állni, van aki nem, nem akkora bűn! :)
2019. jún. 7. 07:01
33/95 anonim válasza:
27-es vagyok, sajnos ma reggel negatív lett, valószinüleg korán teszteltem, de muszáj volt megcsinálnom mert este olyan érzés volt a hasamban mint még soha ezelött. Nagyon máshogy fájt, egyszerre szúrt és görcsölt is de nem a petefészek mint menzi elött szokott, hanem a méhem, nem tartott sokáig, de elég erös volt. Nem tudom mi lehetett, esetleg a jún. másodikai együttlétböl beágyazódás.... Nemtudom, holnap reggel tesztelek újra.
2019. jún. 11. 07:49
34/95 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy beágyazódás, pont így írta le itt ezt az érzést az egyik anyuka. :)
2019. jún. 11. 20:31
35/95 anonim válasza:
Bárcsak úgy volna :)Van még remény :) De mostmár csak szombaton fogok tesztelni ha addig se jönne meg.
2019. jún. 13. 08:16
36/95 anonim válasza:
Sziasztok, hogy vagytok? Fejlemények? Én még mindig nem teszteltem, ma reggel nagyon enyhe rózsaszin folyás... Menzes elött barna szokott lenni, rózsaszin sose, lehet a június másodikai együttlétböl beágyazódás akár... Az 12 napja volt szóval elképzelhetö, meglátjuk, ha nem jön meg rendesen akkor 1-2 nap múlva tesztelek.
2019. jún. 14. 07:45
37/95 A kérdező kommentje:
Hu nekem most volt ovu elvileg, 2 hét min. mire kiderül, sztem addig megőrülök, utálok várakozni, előre félek, hogy csalódott leszek stb.
Írjatok ha van fejlemény, megy a drukk mindenkinek! :)
2019. jún. 14. 20:23
38/95 anonim válasza:
Sziasztok én május 10-re nem vártam
5 nappal előtte pozitívat teszteltem , első próbálkozós hónap
Azóta se jött meg, erős pozitív tesztjeim vannak . Várom hogy érdemes legyen dokihoz menni :) sok sikert mindenkinek !
2019. jún. 16. 12:02
39/95 anonim válasza:
Utolsó vagyok közben látom hogy volt aki írta az enyhe rózsaszín folyast
Én már száz százalékra tudom h nekem akkor volt beagyazodasom mert egyetlen egyszer volt ilyenem egy hajnali pisiles után de akkor nem vettem tudomást róla . Megy a drukk neked :)!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!