Ma kellenne megjönnie, csináltam tesztet de negatív,
akkor 100% hogy nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ma reggel kellene megjönnie,de napok óta fura tüneteim vannak!Csináltam reggel egy tesztet,mert azt írta az útmutató, hogy aznap mikor meg kellene jönnie,már meg lehet csinálni és 99%-os biztonságú!NEGATÍV lett!Akkor most biztos nem vagyok terhes??A gyógyszertárba is azt mondták ez a legjobb és már ma megcsinálhatom!A neve: Clearblue! Most akkor 100% hogy nem vagyok terhes?
2007. dec. 7. 08:47
1/8 anonim válasza:
Szia. Szerintem várj még vele. Lehet,hogy nagyon alcsony a HCG szinted és ezért lett negatív. 4-5 nap után csinálj még egyett annak már ki kell mutatnia.
Drukkolok:-)
2007. dec. 7. 08:51
2/8 anonim válasza:
Szia!Még korai volt azért nem mutatta ki.Várj még pár napot,ha addig sem jön meg,menj el dokihoz is.A tesztek sem mindig 100%-ak.Szoritok:-)
2007. dec. 7. 09:10
3/8 anonim válasza:
Ez egyénenként változó. Van akinek a menses kimaradása előtt már kimutatja a teszt, hogy terhes, van akinek csak két hét múlva. Ne aggódj, még simán lehetsz terhes is, ha nem jön meg.
2007. dec. 7. 12:33
4/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem 100 %, hogy nem vagy terhes. Csinálj megitn teszet 4-5 nap mulva, és ha nem jön meg, menj orvoshoz. Sokaknak igen későn, akár 7 hetesen mutatja ki a teszt a terhességet, vagy még akkor sem.
A hormonszinttől függ, ha neked alacsony, akkor -, pedig lehetsz terhes.
Ha jövő héten nem jön meg, menj orvoshoz kedden.
2007. dec. 7. 12:45
5/8 anonim válasza:
szia! Lehet hogy alacsony a hcg szinted. Én is a clearbluval csináltam tesztet mensi előtt 2 nappal, nekem pozitív lett! Egyénenként változó. Egyébként a gabriel teszt nagyon jó és negyed annyiba kerül!
2007. dec. 7. 13:42
6/8 anonim válasza:
Még várj néhány napot és tesztelj újra. Bármit is szeretnél, drukkolok!
2007. dec. 7. 15:11
7/8 anonim válasza:
Szia! Én is ugyanígy voltam,ezzel a tesztel.De 4 nap mulva teszteltem megint és az + lett! :)
Biztos még alacsony a HCG szinted! Pár nap mulva csinálj mégegyet!
2007. dec. 7. 16:00
8/8 anonim válasza:
Azt javaslom neked, hogy ha aznap kellett volna megjönnie, akkor számolj még 10 napot. Ha a 10 nap elteltével sem jön meg, akkor irány a nőgyógyász orvos és kérjél terhességi vizsgálatot!Az én esetemben a terhességi teszt mindig negatívot mutatott, kiderült a hormonom miatt nem pontos, ezért fölöslegesnek tartom a tesztet (különböző tesztet kipróbáltam már), elég megfigyelni plusz 10 napot, ha mégis semmi, akkor orvoshoz, ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!