Mit gondoltok a Czeizel módszerről?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés . Én eddig ugy tudtam hogy nincsenek trükkök arra hogy lány vagy fiú szülessen, énis hallotam ilyen olyan fajta trükköket de nem hittem nekik.
Sokat olvastam erről a Czeizel módszerről És sokan irták hogy van benne valami .
A másik meg hogy hüvelyőblítés soha nem csináltam , nem tudom hogy kell és attól félek hogy fájni fog vagy hogy rosszat teszek e magamnak evvel .
2019. máj. 16. 12:28
1/5 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy elviekben működik, és bár nagyon szép így papíron leírva, a gyakorlatban akkor is több millió hímivarsejt indul meg a petesejt felé, így a valós esélyek igencsak alacsonyak. Akármit is tesz az ember, szerintem ez még mindig a véletlenen múlik.
2/5 anonim válasza:
Lehet benne valami és próbálkozni is lehet vele legfeljebb nem jön be de ártani nem fog. Nyilván ne sósavval meg ilyesmivel irrigálj azt gondolom mondanom sem kell.
3/5 A kérdező kommentje:
Azt olvastam hogy szódabikarbónával és vizzel kell csak én nem tudom hogy kell!
2019. máj. 16. 14:24
4/5 anonim válasza:
Patikában vegyél egy irrigátort. Bekevered a cuccot benne (langyos vízzel), feltekered a hozzá adott fejet,felnyomod a hüvelyedbe és összenyomod. Aztán a bekevert folyadék kifolyik belőled. Addig folytatod, amíg a folyadek el nem fogy. Kb 1dl Ennyi. Nem kellemetlen, igazán nem kell felni tőle. Max 1 perc az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!