Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok a Czeizel...

Mit gondoltok a Czeizel módszerről?

Figyelt kérdés

Lehet hülye kérdés . Én eddig ugy tudtam hogy nincsenek trükkök arra hogy lány vagy fiú szülessen, énis hallotam ilyen olyan fajta trükköket de nem hittem nekik.

Sokat olvastam erről a Czeizel módszerről És sokan irták hogy van benne valami .

A másik meg hogy hüvelyőblítés soha nem csináltam , nem tudom hogy kell és attól félek hogy fájni fog vagy hogy rosszat teszek e magamnak evvel .

2019. máj. 16. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy elviekben működik, és bár nagyon szép így papíron leírva, a gyakorlatban akkor is több millió hímivarsejt indul meg a petesejt felé, így a valós esélyek igencsak alacsonyak. Akármit is tesz az ember, szerintem ez még mindig a véletlenen múlik.
2019. máj. 16. 12:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet benne valami és próbálkozni is lehet vele legfeljebb nem jön be de ártani nem fog. Nyilván ne sósavval meg ilyesmivel irrigálj azt gondolom mondanom sem kell.
2019. máj. 16. 13:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt olvastam hogy szódabikarbónával és vizzel kell csak én nem tudom hogy kell!
2019. máj. 16. 14:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Patikában vegyél egy irrigátort. Bekevered a cuccot benne (langyos vízzel), feltekered a hozzá adott fejet,felnyomod a hüvelyedbe és összenyomod. Aztán a bekevert folyadék kifolyik belőled. Addig folytatod, amíg a folyadek el nem fogy. Kb 1dl Ennyi. Nem kellemetlen, igazán nem kell felni tőle. Max 1 perc az egész.
2019. máj. 17. 10:09
 5/5 anonim ***** válasza:
2019. máj. 17. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!