Ez a teszt biztos hogy negatív?
Figyelt kérdés
4 napja késik a menstruációm, talán mintha látnék rajta vmit, de lehet h csak én képzelem oda.
Válaszokat előre is köszönöm
2019. máj. 16. 08:31
1/19 anonim válasza:
Csinálsz képet jobb fényben légyszi? Egyébként mintha, de ha ez x-epil, az nem a legérzékenyebb. :)
2/19 anonim válasza:
Rossz fényben is látszik rajta valami. Én nem mondanám egyértelműen negatívnak, viszont vegyél másik, érzékenyebb tesztet.
3/19 anonim válasza:
Vidd ki természetes fényre! De amúgy szerintem van rajta második csík.
5/19 anonim válasza:
Én is látok rajta egy halvány csíkot
6/19 anonim válasza:
Én is látom halványan a második csíkot.
8/19 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok másik képet csinálni. Jó lenne ha tényleg pozitív lenne, volt már egy vetélésem. Az utalhat valamire h ilyen halvány 4 nap késés után?
2019. máj. 16. 09:35
9/19 anonim válasza:
Nem az számít, hogy halvány, hanem hogy szépen erősödik. Kb 2 naponta kell duplázódnia a hcg-nek ahhoz, hogy örülhessünk.
10/19 anonim válasza:
Akartam írni, hogy lehet megköveztek, de mintha látnék valamit, erre olvasom, hogy más is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!