Lerágott csont. SEGÍTSÉG! :D Szabályos 28 napos ciklusnál lehetséges, hogy nem a 14. ,15. napon van ovulációm?
Köszönöm a gyors választ!
Ezek szerint jó volt az időzítès az együttléteken,igye?Úgy olvastam,hogy az egészséges és türelmes katonák megvárják az eseményt,és esélyes a fogantatás.Ez így helyes,ugye?
Eldöntöttem,hogy nem
fogok izgulni,ennek ellenére egèsz nap böngészek,számolok stb... :D
Azért mert lh mindig van és ez lhra reagál. Nekem pl délután mindig negatív lett. Egy érzékenyebb teszt megoldotta volna.
Amúgy én is ezt csinálom minden hónapban. :D
Nekünk 8. Hónap. Ma vagy holnap nem kellene megjönnie, de sajnos tipikus premens tüneteim vannak :(
Neked akkor 2 hét van hátra?
Nagyon drukkolod neked is!Barátod/férjed milyen életmódot èl?Mi most beszéltük éppen,hogy biztos befolyásolja a férfi életmódja is a megtermékenyítést.Dohànyzás,alkohol,sport stb...Azt olvastam,hogy a kor is mérvadó...
Igen,2 hét még.Május 28 lenne a következő hónap.... Eddig óramű pontosságú volt,úgyhogy ha valami szokatlan lesz,kezdjetek örülni. :)
Ti az teszten kívül próbáltok rásegíteni a dologra?Gondolok itt teára stb...
Párom full egészséges :) viszont full igazad van. Rengeteget jelent az életmód.
Nekem 29 napos általában, a 29. Nap ma van, csak azért gondolok holnapra mert múlt hónapban az első nap csak egy vérfolt, aztán másnap délelőtt semmi, csak délután kezdődött. Szóval talán az számít első napnak. Na csütörtökön kiderül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!