Folyamatosan aggódom a pozitív teszt óta. Hogyan nyugodtatok meg?
Nekem is hátrahajló méhem van. Hidd el nem ezen fog múlni.
Nekem azt mondták nehéz lesz teherbe esnem miatta. Elsőre sikerült. 6 hónapos a fiam.
Megértem, hogy aggódsz. De a stressz árt a magzatnak.
Inzulinrezisztenciam és Pco-m van! 1.5 év próbálkozás után estem teherbe, második baba (az első terhességem problémamentes volt akkor még nem tudtunk a pco+ ir-ről)
Jelenleg 7 hetes terhes vagyok és kb 5 fajta gyógyszert kell szednem, + vitaminokat myo inozitolt stb... Plusz 160ge szénhidrát diétát kell tartanom, mert különben baj lehet...
Mikor megtudtam hogy végre végre sikerült mindketten nagyon megijedtunk a férjemmel. Hiszen annyi gyógyszert szedek és annyi mindennek passzolnia kell. Aztán tünetmentesen eltelt azóta 3 hét és egyre jobban érzem magam azt érzem hogy nem történhet semmi baj! Nem szeretném feleslegesen stresszelni magam, pedig lenne miért. Majd stresszelek ha baj történne ( de nem fog!!!)
Szóval neked is azt tanácsolom, próbáld meg valamivel lekotni magad, elterelni a gondolataidat és élvezni minden percét! Boldog babavarast minden jót
Nekem is hatrahajlo elegge.
Miert lenne nagyobb eselye? Ez is egy babona. Vagy hogy nehezen jon ossze. Hat en eleg gyorsan terhes lett mindharom gyerekkel.
Elsonel meg a menstruacios gorcsokhoz hasznalt melegito parnat is tettem a hasamra mert azt hittem megjon. Es megmaradt.
Mindenki parazik, de nem tudsz mit csinalni csak hinni
Nekem normális a méhem, mégis elment az első, pedig nem idegeskedtem semmin, csak simán boldog voltam ezzerrel.
Másodszor az előzmények miatt tiszta ideg voltam/vagyok, és minden oké. Szerencsére.
Ha nagyon kivagyok, akkor Mozartot hallgatok, attól én is megnyugszom és a babci is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!