Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen terhességi tesztet...

Milyen terhességi tesztet lehet venni MKB egészségpénztárra?

Figyelt kérdés
Nem találom a honlapján!
2010. júl. 6. 11:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy az összes terhességi teszt, ovuteszt, a vitaminok többsége (gravida, elevit), az inszemhez és lombikhoz használt mindenféle injekciók elszámolhatóak egészségpénztárra.
2010. júl. 6. 12:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem az összeset, de gyógyszertárban megmondják, ha rákérdezel.
2010. júl. 6. 13:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Mivel a teszt kiegészítőnek és nem gyógykészítménynek számít, így én pl patika pénztárra nem tudtam venni, sem femibiont, sem elevitet. Gyógyszertárban mindenről felvilágosítanak szerintem. Akár fel is hívhatod őket.
2010. júl. 6. 13:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha van OÉTI-száma, akkor elszámolható többnyire. Én Femibiont nem tudtam venni, de Elevitet igen, és Expect ovu- ,és terhességi tesztet is vettem így, a Clearblue is elszámolható, és a Pregnasens is.
2010. júl. 6. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!