Ez szerintetek egy negativ teszt?
Csinaltam egy early predictort az 10perc utan jelenitett csak meg egy halvany vonalat..hallottam hogy ez nem megbizhato.
A predictor megbízható. És érzékeny teszt. Nekem a 12.nap tuszorepedes után halványan bar egyértelműen mutatta terhességet.
A predictoron látom második csíkot, a másikon nem. Szerintem még bármi lehet ket nap múlva ismételj predictorral. Ha baba van egyértelműen erősebb lesz!!
Ma reggel csinaltam egy tesztet X-epillel es en latok egy masodik halvany csikot.... sztem ebbol lesz baba, penteken kellene megjonnie.
Nem terveztuk vedekeztunk (csak egyszer a menstruaciom alatt voltunk egyutt gumi nelkul,bocs a reszletekert) a kisfiam meg csak 7hos es mivel csaszaros voltam elvileg min egy evet kellett volna varni.
🤦♀️ Tenyleg teenyleg nem ertelek. Ha nem akarok gyermeket, akkor MINDIG vedekezek. Vedekeztek de mensi alatt egyszer nem? Lehet oriasi hiba volt. De hat te tudod. Ezek a tesztek 2csikosak. Halvanyan de ket csíkosak.
En nem tudom mit fogsz tenni de ismerek olyat akinek 2csaszarja volt egy even belul es tulelte. (igaz a masodik gyerek koraszulott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!